Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 27

Subiect: Programator wordpress

Bogdan Calin este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    48
    Data īnscrierii
    14th February 2011
    Locaţie
    Timisoara
    Posturi
    3.126
    Putere Rep
    48

1 out of 1 members found this post helpful.

Implicit

)))))))))

Ii "cunosc" pe amandoi si nu cred ca varianta ta e cea adevarata, ci doar varianta ta. Sa vina si ei sa isi spuna varianta.

Trailer este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    17
    Data īnscrierii
    22nd May 2017
    Vārstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

Implicit

Din fericire , avem printscreen-uri suficiente , 2: LogOn esti doar un penibil fustrat pentru ca ti-am dat reputatie negativa ... si de atunci comentezi peste tot , intr-un post anterior ti-sa spus si explicat.
    Nu cunoastem motivul lor ... defapt chiar ne-a facut curiosi pe toti.
    Aveti cladirea noastra de birouri , aveti numele meu , aveti facebook meu chiar si numarul meu de telefon, aveti datele firmei + nr de angajati + cifra de afaceri pe ultimi 4 ani.
    NOI inca suntem sanatosi la cap.
    Noi nu suntem sa incercam sa ne facem un blog , Rapsodia cunosti discutia? Bogdan Calin , mi-ai trimis un PM sa imi spui da-mi te rog si mie printscreen sa vad? Discutati fara sa aveti habar si fara sa cunoasteti situatia si nici macar nu intrebati.
    Asa l-ati luat in ras si pe Calin cu junimea si cand sa dat ban-ul ati uitat sa mai comentati mult si prost si pe langa subiect.
    Chiar si eu astept o replica de la indivizi aceeia

Pīrvan Marian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

2 out of 2 members found this post helpful.

Implicit

Imi pare rau pentru tine, eu am cerut task uri clare pe email, nu le-am primit.
    Aseara am intrebat care is task-urile ,"Ai spus vrem un site care sa se semene cu site-ul x, mi-ai aratat in sir indian site-uri care erau moarte."

Te-am rugat frumos sa imi faci un fisier amarat , o lista banala de genu' site-ul nostru vrem sa arate ca site-ul x, vrem sa schimbi asta si asta(cuvinte,nimic tehnic) asta aseara.

La ora 12(pranz,a doua zi) te-am contactat Eu ca sa te anunt ca nu am primit nici un fisier, nici un mail macar gol. La ora 6-7 m-ai intrebat cand e gata(la genul de ce nu e gata site-ul de ce nu ai terminat?).

Acum nu stiu poate ca unii inteleg o adevarata provocare din "vrem pe site-ul stirinustiucare.com sa puneti o tema nulled de tip newpapper cu un logo in ea".
    Sa nu mai spun ca vroia vro 5 site-uri daca se poate intr-o singura zi, plus ca vroiai ceva pe nisa adult...

Eu nu sunt o persoana care prefera conflictul dar daca este nevoi dupa o jicnire a imaginii in public si una in privat raspund, pentru ca nu mi se pare normal ca tu sa ofera cuvinte nejustificate doar pentru ca poti.

Da, toti suntem nervosi si agitati , poate avem o zi naspa dar nu inseamna ca sunt obligat sa suport.

Consider ca persoana Capran Andra-Marina(capranandramarina) este o persoana care nu stie ce vrea,dar considera ca nu e vina ei.
    Vreau mai mult, mai mult si atat.

Reputatie:
    17
    Data īnscrierii
    22nd May 2017
    Vārstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

Implicit

Gresit , ti-sa comunicat ca in cursul zilei de astazi vei primi , mi-ai scris , ti-am raspuns ca in termen de 2 ore corect? PAI CORECT - Avem conversatiile de pe skype.
    2: Ai cerut un fisier cu: Toate functile , toate meniurile - submeniurile - categorii plus sub categorii ( si ti-am spus ca astazi va fi gata ) + 5 logo - ( fiind 5 website-uri nu este deloc usor a fi facute )
    3: Ai spus ca astazi ne vei prezenta ceva ( nu de ce x site nu este terminat ) - ( probabil tema si/sau temele ce tu consideri ca vrei sa lucrezi pe ele )
    4: Ti-sa spus ca discutile din skype privind proiectele noastre sunt CONFIDENTIALE. ( iti va face o citatie dragul nostru si prea iubit departament juridic )
    5: Ai fost intrebat la fiecare proiect , termen de executie corect? Ce ti-sa raspuns ? Cat mai curand posibil corect? Ce ai raspuns ?: Vineri - sambata si luni corect ?
    6: Ai fost intrebat daca lucrezi si pe segmentul de adult , ai spus DA , acum o spui ca si cum ar fi ilegal.
    7: TI-sa spus website-urile sunt inactive au ns-urile puse de la MXHOST , doar le activam ( li-se adauga pachet de gazduire din panou si sunt active in mai putin de 1 minut ) - ( toate domeniile noastre sunt la mxhost ... si nu sunt chiar putine au cam 2 zerouri )
    8: Ai dat block nu ai oferit nici o explicatie nimic.
    Ti-am demontat toate minciunile , + pentru faptul ca minti cu o nerusinare incredibila , am facut printscreen la textul needitat de tine + printscreen-urile conversatiei din SKYPE. pentru a vedea administratia SEOPEDIA cine minte si ulterior chiar imi doresc un warn pentru tine sau un ban ... nu ar fi rau ... pentru simplu fapt ca minti.

Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de Trailer Vezi Post
    Cum ar trebui sa etichetez un MAGAR , ce nici nu ne comunica ci pur si simplu dispare si nu doar 1 ci 2. Spune tu ... noi suntem tampiti la cap si judecam gresit. Invata-ne ... chiar te rog.
    A DAT BLOCK , ce vrei sa fac? sa il sun eu sa ii spun ce? Stii felicitari si multumim pentru pierderea de timp + banii , esti un om ideal si ne-ar face placere sa mai lucram?
    ESTI PENIBIL LOGON.
    Acest topic este ca si o atentionare ca pe viitor cand respectivi mai contacteaza pe cineva ... acestia sa fie putin precauti pentru a nu avea acelasi disconfort ca si noi.
    Da, am dat block cand am vazut ca nu am cu cine vorbi, nu am primit nici un ban, nici un acces la site-ul vostru sau orice altceva.
    Am primti doar o durere de cap.

Daca cineva iti da block inseamna ca nu vrea sa mai comunice, sa il cauti pe forum, sa ii dai mesaj in privat de parca eu ti-am oferit vro jicnire verbala mi se pare asa acid...

Reputatie:
    29
    Data īnscrierii
    4th February 2012
    Locaţie
    Braila
    Posturi
    643
    Putere Rep
    29

Implicit

Citat Postat īn original de Trailer Vezi Post
    Gresit , ti-sa comunicat ca in cursul zilei de astazi vei primi , mi-ai scris , ti-am raspuns ca in termen de 2 ore corect? PAI CORECT - Avem conversatiile de pe skype.
    2: Ai cerut un fisier cu: Toate functile , toate meniurile - submeniurile - categorii plus sub categorii ( si ti-am spus ca astazi va fi gata ) + 5 logo - ( fiind 5 website-uri nu este deloc usor a fi facute )
    3: Ai spus ca astazi ne vei prezenta ceva ( nu de ce x site nu este terminat ) - ( probabil tema si/sau temele ce tu consideri ca vrei sa lucrezi pe ele )
    4: Ti-sa spus ca discutile din skype privind proiectele noastre sunt CONFIDENTIALE. ( iti va face o citatie dragul nostru si prea iubit departament juridic )
    5: Ai fost intrebat la fiecare proiect , termen de executie corect? Ce ti-sa raspuns ? Cat mai curand posibil corect? Ce ai raspuns ?: Vineri - sambata si luni corect ?
    6: Ai fost intrebat daca lucrezi si pe segmentul de adult , ai spus DA , acum o spui ca si cum ar fi ilegal.
    7: TI-sa spus website-urile sunt inactive au ns-urile puse de la MXHOST , doar le activam ( li-se adauga pachet de gazduire din panou si sunt active in mai putin de 1 minut ) - ( toate domeniile noastre sunt la mxhost ... si nu sunt chiar putine au cam 2 zerouri )
    8: Ai dat block nu ai oferit nici o explicatie nimic.
    Ti-am demontat toate minciunile , + pentru faptul ca minti cu o nerusinare incredibila , am facut printscreen la textul needitat de tine + printscreen-urile conversatiei din SKYPE. pentru a vedea administratia SEOPEDIA cine minte si ulterior chiar imi doresc un warn pentru tine sau un ban ... nu ar fi rau ... pentru simplu fapt ca minti.
    Nu inteleg de unde atata frustare, comunitatea e libera sa imi dea ban nu consider ca trebuie sa ma justific cu nimic in plus, din acest moment ma voi deloga si probabil ma voi loga dupa mult timp pe acest forum.

Nu am semnat nici un act , nu am primit nici un ban deci...

Reputatie:
    17
    Data īnscrierii
    22nd May 2017
    Vārstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

Implicit

Iar mintim: Ai fost intrebat cand/cum doresti plata ? ( ai spus paypal sau transfer bancar , am spus bine , dupa ce sa stabilit suma ai fost intrebat ii doresti ACUM ? (pentru ca eram si darnici sa platim un individ ca tine in AVANS , ceea ce nu se va mai intampla vreodata pe aceasta comunitate) ai spus ca doresti dupa ce ne arati ceva. ti-sa raspuns cu mesajul: CUM DORESTI CORECT ?
    2: Ti-am spus nu dorim sa lucrezi pe host-urile noastre pentru a nu lasa loc de interpretari ci se termina , se achita se livreaza. CORECT? PAI CORECT
    3: Ti-sa comunicat destul de clar in cursul zilei de astazi avem totul gata si noi - AI CERUT aproximativ 11 pagini A4 de text , schite ... vrei sa le facem in 2 minute? Pai nu se poate nici daca doream.
    4: Azi-noapte la ora 00:00 eu imi pierdeam timpul cu tine magarusule in loc sa stau cu copii mei acasa.
    5: Astazi ti-sa dat in lucru paginile + logo-urile ( ce 2 erau gata inca de azi noapte )
    6: Ai spus , ti-am raspuns in 2 ore le ai , si intre timp ai spus ca ne arati ceva ( acel ceva tu stii ce insemna conform discutiei de pe skype ) instant ai dat block.
    TOPIC INCHIS , las administratia SEOPEDIA sa ia o masura si departamentul nostru juridic pentru ca ne-ai expus proiectele PUBLIC si ai fost rugat sa nu o faci. ( Asta ca esti si baiat profesionist si expui public proiectele clientilor ) - ( Noi nu am expus ce trebuia sa faci exact pentru ca suntem se pare neprofesionisti pe viitor asa o sa facem devine hilar )
    - Uni dintre noi nu lucram in apartamentul lu mamica ci mai suntem oameni mai seriosi.
    Rog un Moderator sa inchida acest topic pana la decizie.
    ( Nu uita exista skype si avem printscreen sau orice moderator/administrator seopedia poate verifica daca sunt fake sau nu cu un simplu teamW )
    - Nu este vorba de act sau de banii , este vorba de cuvant , de onoare , de mandrie ca om , de caracter ... atunci cand pui niste oamenii sa munceasca ... si te retragi din motive cunoscute de tine ... macar ii anunti sau iti ceri scuze ... Esti doar un incurca lume.
    Aici este SEOPEDIA esti de cuvant , de caracter de onoare altfel iesi pe usa afara ( sau asa ar trebui sa fie )
    Ti-am demontat toate minciunile cu printscreen in fata si acum dai bir cu fugiti ... superb.
    Ultima modificare făcută de Trailer; 1st June 2017 la 19:55.

Reputatie:
    17
    Data īnscrierii
    22nd May 2017
    Vārstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

Implicit

Programatorul 2: era defapt utilizatorul Kidde de pe seopedia ( pe skype aparea numele kiddo + o alta denumire ca si cont de aceea am scris numele kiddo )

Rapsodia este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data īnscrierii
    18th March 2013
    Locaţie
    Hungary + Chiŗinću + Cāmpina
    Posturi
    2.784
    Putere Rep
    32

Implicit

Citat Postat īn original de LogOn Vezi Post
    Da, tocmai am primit un mesaj privat de la @trailer in care ma jigneste gratuit, probabil asa procedeaza si cu oamenii cu care lucreaza. Nici macar nu ma obosesc sa-i raspund...
    Culmea ca si eu unul pe Skype [ mi-am pus adresa ca sa verific cand el se plangea ca nu merge ], deja omul este dubios, are o saptamana pe forum, e peste tot si jigneste pe cam toata lumea! Nu vad de ce trebuie sa intri in intimitatea unui forumist ca sa-l injuri? Apoi te erijezi in ala cinstitul si neprihanitul care nu stiu ce faci pe 1 iunie! Nu cred ca poti colabora cu un astfel de "specimen".
    Ofer servicii Social Media Marketing!. Articole contra cost Oferta generala, ro, fr si ru aici!

Reputatie:
    17
    Data īnscrierii
    22nd May 2017
    Vārstă
    36
    Posturi
    65
    Putere Rep
    17

Implicit

1: Sunt o ea , 2: Nu am injurat , l-am facut doar penibil , iar tu esti unul ce te-ai bagat intr-un subiect fara sa stii problema situatia , si nici nu ai venit sa intrebi: Stii ai o dovada etc... Eu nu ma cert cu nimeni , dar se pare ca dau de ff multi neseriosi .

Pagina 2 din 3 PrimulPrimul 123 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează īn acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează īn acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Programator wordpress
    De Trailer īn forumul Cereri Servicii
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 23rd May 2017, 17:27
  2. Caut Programator PHP - wordpress
    De demonbogdan īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 9th March 2015, 19:08
  3. Caut Programator PHP / Wordpress
    De SeoMox īn forumul Servicii web / Jobs
    Răspunsuri: 0