Am mutat un site de pe o gazduire platita pe un vps propriu insa cand incerc sa postez o fotografie intr-un articol, imi da eroarea aceasta. Nu există un director temporar.
Am mutat un site de pe o gazduire platita pe un vps propriu insa cand incerc sa postez o fotografie intr-un articol, imi da eroarea aceasta. Nu există un director temporar.
Ce platforma folosesti? Cum ai multat site-ul? Da-ne mai multe detalii pt a putea sa te ajutam
Vand fani facebook. PM sau mail nrb220 @yahoo.com
Verifica permisiunile de scriere. Daca folosesti wp, pune 777 folderului uploads.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Este posibil sa fie o problema de configurare. Incearca sa adaugi linia upload_tmp_dir=/tmp/ in php.ini (solutie gasita aici: https://wordpress.org/support/topic/...orary-folder-8)
sau
daca site-ul e facut cu Wordpress - define('WP_TEMP_DIR', dirname(__FILE__) . '/wp-content/temp/'); in wp-config.php (solutie gasita aici: uploads - Missing a temporary folder despite settings in wp-config.php - WordPress Development Stack Exchange)
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)