Chiar apare? Eu nu am vazut pana acum. Atunci trebuie sa facem un cod propriu. Sa nu mai preia nimic de la ei
Chiar apare? Eu nu am vazut pana acum. Atunci trebuie sa facem un cod propriu. Sa nu mai preia nimic de la ei
Da, m-am uitat putin peste plugin-urile astea si cred ca e mai bine cu un script js local cat mai simplu. Dar nu reusesti de fiecare data sa il faci sa arate cum ti-ai dori.
Din cate vad acum si din exemplul lui @felix, logo-ul lor cu link apare doar daca alegi tema aia cu un box mic, afisat in dreapta paginii, exact cum vreau eu. Nu vreau sa afisez un ditamai bannerul pentru chestia asta, ci doar un mesaj scurt in coltul paginii, ceva in genul asta.
Ma gandesc ca e un script simplu, care poate fi servit direct din site-ul nostru. Mai asteptam solutii, poate e vreun coleg care a implementat solutia local. Un box responsive ar fi perfect.![]()
Ultima modificare făcută de John; 8th October 2015 la 16:19.
Sunt dispus sa platesc pentru a implementa o chestie de genul, afisata ca aici, adica in dreapta paginii. Trebuie sa fie responsive.
Astept PM cu pret si detalii de implementare in Wordpress de la cineva care se pricepe. Merci!
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)