Am tot cautat pe internet ceva cu care sa decriptez o parola wordpress pe care am uitat-o. Acesta este codul din mysql $P$BHrPncKWXBY8eaC7.kOvEm0n2mkp.a1 dar nu am gasit un site bun online care sa mearga sa o decriptez. Stie cineva cum o pot afla?
Am tot cautat pe internet ceva cu care sa decriptez o parola wordpress pe care am uitat-o. Acesta este codul din mysql $P$BHrPncKWXBY8eaC7.kOvEm0n2mkp.a1 dar nu am gasit un site bun online care sa mearga sa o decriptez. Stie cineva cum o pot afla?
Poti sa instalezi wp pe o alta baza de date, apoi copiezi textul de la parola din baza noua de date in baza veche de date (unde ai uitat parola).
Succes!
Da dar as vrea sa o aflu pe aceea.
Poti incerca sa cauti pe Google "MD5 Decrypter" si sa-ti incerci norocul.
Unele site-uri au baze de date impresionante, altele chiar incearca sa decripteze. Sansele sunt mici in general, dar cresc daca parola e ceva comun (o data, un nume etc).
daca ai access la baza de date, de ce nu modifici pur si simplu parola? de ce vrei sa afli parola respectiva? nu cumva este parola altcuiva?
Cate presupuneri pe unii din voi. Nu inteleg la ce va mai bagati sa raspundeti si nu ii lasati pe cei care stiu. Am acces la baza de date doar ca am incercat sa adaug acolo un user si o parola si nu a mers sa ma loghez cu ele. Vreau sa o folosesc pe cea deja existenta pentru ca atunci cand dau reset nu o pot primi deoarece hostul nu are functia de trimis mail.
Cate argumente sa va mai aduc celor care ma acuzat de hacking? Pe voi chiar atat va duce capul incat sa credeti ca intru pe seopedia pentru a afla de la voi cum sa hackuiesc o parola de wordpress?????!!!
PS. Daca dati bad la post stati calmi ca nu imi pasa chiar deloc. Putin ma intereseaza votul vostru si parerea voastra, a celor care ma acuzati de hack.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)