Vă mulțumesc pentru sugestii, până la urmă am ales Schema Theme, este genul mai simplă și are toate urilitățile de care am eu nevoie. Revin și cu detalii despre cum se comportă, etc...
Vă mulțumesc pentru sugestii, până la urmă am ales Schema Theme, este genul mai simplă și are toate urilitățile de care am eu nevoie. Revin și cu detalii despre cum se comportă, etc...
Eu am achizitionat Avada , deoarece am un site de prezentare de facut si mi s-a parut destul de complexa incat mi-am prins urechiile. Revin cu link dupa ce urc websitul si incep promovarea . Multumesc oricum
Inainte sa iti cumperi tema uite-te si pe flexithemes , sunt teme premium dar poti sa le iei si gratuit fara sa fie nulled![]()
De cateva zile am achizitionat tema Enfold si sunt de parere ca este cea mai flexibila si faina tema pe care am lucrat pana acum! Poti sa faci cam orice cu ea si in plus are aspectul acela respomsive care face toti banii.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)