1 out of 1 members found this post helpful.
Te pot ajuta cu cateva recomandari de site-uri:
themeforest*net
templatemonster*com
3 out of 3 members found this post helpful.
Eu am mers pe un framework cunoscut care cu tot cu tema te ajunge pana in 100 $ . E vorba de Genesis .
Codarea e perfecta, tema ajuta site-ul sa se incarce rapid avand dimensiune mica ( important pentru Google ), featured post e optiune standard la multe teme.
O poti folosi la numar nelimitat de site-uri si un framework foarte folosit.
Practic e vorba de o tema " mama " la care poti adauga teme child "copii " ca acestea :
StudioPress Premium WordPress Themes
Conditii tema premium :
- sa fie codata cat mai corect, fara bug-uri sau addon-uri care ii dau o interfata sclipitoare dar ingreuneaza inutil un site cand e incarcat in Google
- sa ai un suport foarte bun pentru ca probleme apar tot timpul in online
- sa aiba cat mai multe review-uri pozitive, si site-uri ce sunt construite cu acea tema
La un plugin premium trebuie sa fii si mai atent, si sa nu platesti pe ceva ce poti gasi si gratuit. Sa vezi daca intradevar dai banii pe ceva ce ai nevoie si nu pentru ca scrie Premium.

Postat în original de
Puiu.Viorel
Salutare,
Caut si eu o thema wordpress pentru blogurile mele dar problema este ca nu dispun momentan de buget foarte mare (maxim 20 E). Stie cineva de unde pot achizitiona o thema care sa nu imi depaseasca bugetul.
Multam...
Neaparat premium? Sunt multe free, care arata premium si care sunt actualizate constant, gen https://wordpress.org/themes/generatepress/, unele facute chiar de romani: 1, 2.
Daca vrei premium si relativ ieftin, poate te ajuta asta sau asta.
Ultima modificare făcută de John; 13th June 2015 la 16:34.
Motiv: completare
Tine mult de gusturi cred dar sincer, am testat si avada si enfold (e in top alaturi de avada). Amandoua le faci sa arate cum vrei tu si sa mearga impecabil. Dar daca tot vrei sa cumperi una, eu iti zic sa cumperi enfold. E cu mult peste avada. Enfold are si un plugin mai misto facut de ei pentru a crea slide-uri animate. Mi-a lasat o impresie mult mai buna enfold. Si calitatea pare mai mare si usability si tot.
Stiu ca ai zis de avada dar eu iti zic ca le-am testat pe amandoua si cu parerea asta am ramas. Acum alegi ce vrei tu, logic, dar daca iti sta cat de putin gandul intre cele 2 (in ideea ca acum poate te uiti si la enfold), mergi pe enfold.
Si de aici te poti inspira pentru o tema pentru blog :
mundothemes ,com
15th June 2015, 01:18
Eu as vrea sa stiu cati dintre cei care folositi Avada... ati vazut ca:
- e plina de inline styles (daca mai folosesti si visual composer-ul, te sperii)
- e plina de javascripts & css styles incarcate chiar daca nu le folosesti (gen revslider, layerslider, etc) - n-au auzit de incarcarea asset-urilor in functie de anumite conditii
Si-or fi facut autorii temei... case din vanzarea acesteia, pt ca au cumparat-o multi, dar asta nu inseamna ca-i ceva nemaipomenit. Avada e doar "ceva" care i-a ajutat (in general) pe cei care fac site-uri de prezentare pe banda rulanta, in sensul ca pui 4-5 blockuri, schimbi 3 poze intr-un slider, modifici 3-4 texte si gata site-ul. Nu-i o tema de folosit pentru un site/blog serios (si bine optimizat), my 2 cents.
@LogOn: pentru un blog simplut (cum reiese din ceea ce spui tu), eu as folosi Schema (facuta de mythemeshop, pe care sigur o poti lua ieftin pt ca-s destule coupons), ori Eleven40 (bazata pe Genesis si e ceva mai scumpa).