Buna ziua , am si eu o intrebare. Exista vreun plugin pentru wordpress care sa posteze pe pagina de facebook automat atunci cand postez un artiol pe site? Stiu ca pot face asta manual dar vreau sa stiu daca exista si ceva automat.
Buna ziua , am si eu o intrebare. Exista vreun plugin pentru wordpress care sa posteze pe pagina de facebook automat atunci cand postez un artiol pe site? Stiu ca pot face asta manual dar vreau sa stiu daca exista si ceva automat.
plugin nu stiu, dar web exista: tweetdeck imi vine acum in cap, dar sunt multe.
Eu folosesc dlvr.it si hootsuite.com pentru a face treaba asta. Mai multumit sunt de dlvr.it pentru ca imi trimite si o statistica saptamanala.
"Modul in care gandesti atunci cand pierzi, determina cat mai ai de asteptat pana vei castiga" David Schwartz
Arunca un ochi aici, l-am folosit mai demult si parca e free pentru facebook. Aveau si niste tutoriale ok pentru instalare/configurare
Social Networks Auto Poster {SNAP} - Free plugin for WordpressNextScripts
Da, este foarte bun.Il folosesc si eu cu succes.
Există aplicatie facebook care citește RSS Feed-ul și postează automat pe pagina ta de Facebook. Singurul minus al aplicației este că este limitată la 300 de postări pe lună, apoi trebuie să plătești. Aplicația se numește RSS Graffiti
Eu folosesc Social Networks Auto Poster varianta platita pentru un magazin online si sunt foarte multumit.
Poti incerca si Social Media Auto Publish , free pentru Facebook, Twitter si LinkedIn.
eu le-am folosit cam pe toate din cele mai cunoscute si cel mai bun si mai simplu de folosit este wordbooker
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)