Recomandari pluginuri wp de securitate pt 3.8?
Multumiri
Recomandari pluginuri wp de securitate pt 3.8?
Multumiri
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
WordPress › BulletProof Security « WordPress Plugins ? Dupa parerea mea e unul dintre cele mai complete.
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
@Roby E cam mult de citit la setari. Multumiri
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
un plugin folosit cu scucces si usor de utilizat, iti revomand WordPress › Better WP Security « WordPress Plugins
Salut,
Deoarece imi fac un site cu WP ma preocupa si pe mine securitatea.
Este bine de stiut ca modulele de wordpress destinate securitatii sunt de 2 feluri: unele care imbunatateste securitatea wordpressui, cum ar fi Better WP security care face verifica un set de optiuni si unele care se ocupa activ de securitatea siteului, care cauta in timp real amenintarile si scaneaza cod cum ar fi Wordfence.
Ca sa nu mai deschid un nou topic:
Imi recomanda si mie cineva un plugin care sa ma anunte daca au fost adaugate fisiere noi sau au fost modificate cele existente deja?
M-am trezit recent cu un folder nou in wp-content si mi-ar fi de ajutor pe viitor o unealta de gen.
Incearca Wordfence!
Ca plugin de securtitate Better WP Security mi se pare cel mai bun dupa parerea mea -> WordPress › Better WP Security « WordPress Plugins
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)