De la cunoscatori, as dori sa cunosc avantajele fiecarei platforme dpv SEO atunci cand e folosita ca si cms pentru un site de prezentare.
Multumiri
De la cunoscatori, as dori sa cunosc avantajele fiecarei platforme dpv SEO atunci cand e folosita ca si cms pentru un site de prezentare.
Multumiri
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Nu prea am lucrat cu Joomla, insa iti pot spune ca Wordpress-ul poate fi optimizat onpage perfect. Nu trebuie sa fii un programator desavarsit pentru a face asta, ai nevoie de mici edituri la nivel de cod(daca ai o tema deja optimizata, aceste modificari nu mai sunt necesare) + instalarea catorva pluginuri pe care ti le pot enumera aici sau pe privat.
Datorita flexibilitatii oferite si a optimizarii foarte bune, as alege Wordpress-ul. Bineinteles ca, probabil, Joomla ofera aceleasi facilitati, eu am expus o parere prin prisma experientei placute cu WP-ul.
Succes.
Vand pachet de advertoriale pe site-uri autoritare -> vezi oferta
Ai nevoie de un site profi pentru afacerea ta? Contacteaza-ma!
In principiu stiu ce poate WP insa as vrea ca si clientul meu sa vada pareri si pareri, platforma actuala fiind Joomla.
Multumiri
Credinta la institutiile specializate. Aici facem Servicii de seo
Mi se spunea 1nesco
Joomla e mai puternica din punctul meu de vedere, are mai multe instrumente, din punct de vedere SEO am avut rezultate bune cu amblele
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Nu trimite PM cu intrebari, posteaza pe forum! Nu ofer sfaturi, audit sau raspunsuri pe PM.
Pentru un site de prezentare, aș alege WordPress. E mai ușor de administrat și înțeles (mai ales de o persoană care nu a lucrat cu el, clientul bănuiesc că nu a mai lucrat cu niciunul), template-urile sunt mult mai simplu de modificat. Pe un site de prezentare înafară de câteva articole, tabele cu prețuri sau un formular de contact, nu cred că ai nevoie de altceva.
Pluginurile de la Yoast sau All in one SEO pack îți permit foarte ușor să setezi title-ul, meta description fiecărei pagini sau articol sau să îți genereze automat un sitemap, plus alte funcții. SEO nu este punctul meu forte, dar bănuiesc că ai nevoie de o flexibilitate cât mai mare, nu de tool-uri magice. IMHO, WordPress-ul are un punct slab: structura linkurilor mi se pare puțin rigidă, dar nu cred că este o problemă pentru un site de prezentare.
Am un blog personal nou.
Personal prefer WP, mi se pare mult mai usor de folosit si il poti modifica dupa bunul plac + ca e destul de bine optimizat SEO. Joomla are multe gauri in securitate...
Neata`
In general Wp este folosit pentru siturile care au ca activitate principala publicarea de content si social media ( bloguri, news ) iar Joomla pentru siteuri de prezentare, portaluri, magazine, etc
La prima strigare:
Joomla
- nu are sef url implicit si trebuie un plugin cu subscription (s-a discutat intr-un post anterior )
- meta-data pe fiecare pagina
Wp
- are sef url implicit (un plugin mai putin, mai putin efort pentru implementare dar si costuri mai mici)
- articolele noi ping automat catre search engines
- tags implicit
- internal linking implicit
Din punctul meu de vedere cu putina munca ambele pot fi foarte bine optimizate, totusi tind sa inclin sa spun ca pentru WP nu necesita asa mult efort.
I'm not a complete idiot, some parts are missing...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)