Faci o confuzie mare intre ceea ce se vede cu inspect si fisierele de pe server
Ceea ce iti afiseaza tie in browser este diferit de fisierele de pe server, (cu exceptia site-urilor in html chior) tu vezi in browser ceea ce sa procesat
In spate de obicei este un cod php ce generaza in browser un cod html
Daca te referi la codul din fisierele css, acela coincide
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
Indiferent ce ar vrea, tot la cod o sa se ajunga. Ramane sa aflam daca are macar cunostiinte minime de HTML, altfel o sa-i fie foarte dificil daca doresti modificari mai complicate.
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
cunostiinte minime de html am, dar minime . Am observat ca la inspect element, daca modific ceva, se modifica automat structura paginii. Ma gandeam ca pot cumva sa ma conectez la ftp si sa ramana modificat. Asa , ma descurc sa modific si direct din FTP sau filezilla, dar e pierdere de timp pana caut fiecare cuvant in parte. Pe mine ma intereseaza in principiu sa traduc temele si pluginurile in romana.
Eu folosesc https://addons.mozilla.org/en-us/fir...ddon/firediff/
Fac modificarile in browser in firebug si apoi cand e totul gata iau lista de modificari facuta de firediff si fac schimbarile in css.
Caut cu jingle.ro.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)