Citat Postat în original de George Ginghina Vezi Post
Stiu ca si eu am avut probleme cu acelasi plugin in repetate randuri. De multe ori, se intampla sa nu se pupe de nici o culoare cu tema folosita. Iti recomand sa incerci o tema basic, gen Twenty Eleven sau Twenty Twelve, si sa ne spui daca acolo merge asa cum ar trebui. Asa ar trebui sa-ti dai seama daca problema este la plugin sau la Wordpress.

Desi am avut divergentele noastre cu ceva timp in urma, vreau sa iti arat ca nu port ranchiuna si te invit sa-mi trimiti un PM sau un mail cu adresa site-ului. Pot arunca o privire, si in cazul in care observ ceva neobisnuit, iti pot recomanda sa faci anumite modificari.

P.S.: Ce permalink-uri folosesti? /%category%/%postname%/ sau doar /%postname%/ ? Uneori mai exista probleme si de acolo. De asemenea, iti recomand sa dezactivezi si sa activezi pe rand, toate plugin-urile folosite. E posibil sa existe probleme si acolo. Tema pe care o utilizezi suporta WP-Pagenavi sau recomanda alt plugin?
Tema o mai am instalata si pe alte site-uri si nu are nici o problema cu wp pagenavi. Mi-am adus aminte ca am incercat si alte teme (chiar si cele basic) si la fel imi face (temele le-am testat dupa ce am instalat eBuy). Utilizez la permalinks doar /%postname%/, am resetat, am dezactivat toate pluginurile, am sters toate pluginurile si apoi am uploadat doar wp pagenavi si tot nimic.
@valentino - mersi, incerc acum si revin cu un raspuns.
P.S. Stiti vreun alt plugin la fel de bun ca wp-pagenavi?