Calin, tu vrei sa iti faci ceva custom, si nu e atat de simplu.
Daca esti interesat de ceva custom, te pot ajuta fara nici o problema (contracost).
Daca esti de acord, pm si discutam detaliile.
@Calin B, ia 2 minute...Daca asta e complicat si te numesti programator, eu zic ca e naspa.
@Bogdan Daca-mi trimiti un cont de admin ca sa iti vad exact fisierele + pagina exacta unde vrei sa scoti articolele si sa lasi doar titlul, o sa ti-l fac eu dimineata cand o sa intru pe seopedia. Fara cod nu o sa iti ghiceasca nimeni ce sa-ti modifice.
Imi ocup timpul uneori cu pariuri sportive si fac si web development WordPress.
Ca sa scoti the_content() de oriunde e pus nu ia decat maxim 2 minute. De fapt, ia 10 secunde. Restul de 110 secunde merg catre gasirea fisierului care se ocupa de afisarea paginei respective.
Corect Cristi, insa daca arunci o privire in codul sursa aratat de Bogdan Calin, nu ai the_content(), asadar, ai nevoie mai multe modificari + ca aranjarea necesita cateva secunda in plus.
Oricum, gest frumos din partea ta! (sa imi zici si mie de cate secunde ai avut nevoie pt a modifica cerintele lui Bogdan Calin)
Voi schimba tema, ca oricum nu o tineam pe aceea. Va tin la curent, daca nu rezolv cum m-a sfatuit Calin, revin. Multumesc la amandoi.
Linia asta e cod cerea fisierul content.php sau contentPOST_FORMAT.php, deci probabil avea vreo maxim 5 fisiere de tipul asta. Daca te uiti peste pagina la care vrea el sa stearga continutul, te uiti ce format e, ca sa-ti dai seama in ce fisier te uiti..Mergi acolo si stergi the_content() si aia e. Nimic complicat. Sa nu mentionez ca se poate sterge din CSS in 1 minut, dar eu prefer sa rezolv problema, nu carpirea problemei.<?php get_template_part( 'content', ( post_type_supports( get_post_type(), 'post-formats' ) ? get_post_format() : get_post_type() ) ); ?>![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)