Salutare.Detin un site de jocuri pe platforma wordprees si as vrea sa adaug la joc optiunea de a juca jocul pe intreg ecranul .Mentionez ca jocurile sunt adaugate cu coduri Iframe.Stie cineva vreun plugin sau vreun tutorial?
Salutare.Detin un site de jocuri pe platforma wordprees si as vrea sa adaug la joc optiunea de a juca jocul pe intreg ecranul .Mentionez ca jocurile sunt adaugate cu coduri Iframe.Stie cineva vreun plugin sau vreun tutorial?
ar trebui sa fie simplu, pui un link in pagina cu target="blank" si url-ul sa fie cel din sursa iframe-ului.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Sa nu uiti de width si height.
<embed src="link joc" width="1000" height="1000">
Vand Advertoriale (pr 5)
deluxe76, pe tine te intereseaza sa iti deschida jocul in fullscreen, insa pentru asta, cu iframe, nu poti asa.
Ai nevoie de sursa jocului (http:...... link-joc/numejoc.swf), care automat, nu poti sa o impoti din codul iframe.
Exact asa am facut eu la tema de jocuri online, insa eu am creeat un custom field separat de continutul postului, in care am introdus efectiv sursa jocului .swf (extensia), iar in pagina jocului, am inserat un cod prin care tot cum zice Rares, cu target="blank" imi deschide jocul in full screen.
Pentru a insera custom fields in wp-admin cat si in fisierul single vezi tutorialul de aici. Te poti inspira exact de acolo.
In caz ca nu te descurci, trimite-mi un pm si iti explic mai detailat.
Toate cele bune
Multumesc calin .Incerc sa vad ce pot face .
Eu asa am folosit la tema care ti-am aratat mai sus:
fisierul function.php
iar in fisierul single.php am pus codul:Cod PHP:$sp_boxes = array (
'Informatii joc' => array (
array( 'sursajocswf', 'Aici vine jocul propriu zis simplu de adaugat, efectiv sursa jocului(ex: http://jocuri.wallweb.ro/jocuri/papusi/barbie.swf):', 'textarea' ),
),
);
Codul prezentat de mine e prescurtat. Sursa intreaga a codului o gasesti in link-ul de mai sus.Cod PHP:<a href="<?php $values = get_post_custom_values('sursajocswf'); echo $values[0]; ?>" target="_blank">Joaca in full screen</a>
Spor la treaba.![]()
Clin B, iti dau un pont, ca sa nu mai muncesti degeaba in a completa custom fields-uri.
Functia preg_match() iti spune ceva? Url-ul jocului poate fi extras cu aceasta functie din codul iframe. Pur si simplu nu mai e nevoie sa completezi manual sute de custom fields-uri.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
Nu am reusit .Multumesc tuturor pentru raspunsuri dar momentan renunt .Topicul se poate inchide.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)