27th August 2012, 20:33
1 out of 1 members found this post helpful.
Probleme pagini Wordpress
Am un site in Wordpress si am o problema cu niste pagini, cele care apar in bara de sus, acelea din partea dreapta nu mai functioneaza ca un link, daca dai click pe ele nu mai merg ( pagina "preparate din peste", jumatate din cuvintul peste nu functioneaza ca un link ), in schimb daca micsorezi zoom-ul la site ( ctrl - ) acestea se incadreaza astfel in pagina si devin functionale. Problema imi apare numai in Mozilla si Chrome, pe IE explorer merg bine, se incadreaza bine. Stie cineva de ce se intampla asta? siteul este www.bon-gusto-catering.com
27th August 2012, 22:44
1 out of 2 members found this post helpful.
Am dat de el si am incercat sa il scot, dar nu pot, incerc sa editez Header.php, dar nu merge, ai dreptate , am avut un peel page inainte instalat, dar am dezactivat si sters pluginul ,nu stiu cum naiba a ramas, mersi de pot oricum, vad eu ce fac, daca mai ai vreo sugestie o ascult, mersi
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Bai dar sunteti unii care nu aveti ce face decat sa dati voturi inutile la toate posturile, cum este asta....administratorii chiar nu se sesizeaza in privinta asta?
27th August 2012, 22:57
Sterge <div id="peel"> cu tot ce e in el + sterge din css #peel { position:absolute; top:0px; right:0px; width:480px; height:480px; z-index:99; }
Daca nu gasesti <div id="peel"> da search .
Spor
29th August 2012, 15:09

Postat în original de
Radu Chira
Sterge <div id="peel"> cu tot ce e in el + sterge din css #peel { position:absolute; top:0px; right:0px; width:480px; height:480px; z-index:99; }
Daca nu gasesti <div id="peel"> da search .
Spor

Mersi, o sa incerc maine, revin cu noutati daca voi reusi
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
Ok, dupa multe incercari am reusit, dar nu asa, ca nu ii dadeam de cap, pana la urma mi-am amintit ca aveam o copie a temei pe undeva asa ca am deschis fisierul header cu Notepad si l-am inlocuit complet, acum merge, dar mai am o problema, primul slider din dreapta, cu oferta zilei, meniul zilei,etc, merg linkurile date doar din prima pagina, insa din orice pagina din site nu mai merg, apar doar ca o fotografie, trebuie sa revin la home ca sa pot sa le utilizez, oare sa fie tot aceeasi problema? Cu acel peel?
Multumesc la toti pentru raspunsuri
29th August 2012, 17:04
Ai in sidebar swf-ul ala care e bagat intr-un div cu id-ul peel, care se suprapune cu anumite elemente din pagina.. Eventual daca nu stii sa-l cauti si sa-l stergi, adauga in css #peel {display:none;} si ai rezolvat problema, practic asa il ascunzi, insa rezolvarea corecta ar fi sa-l stergi