22 out of 22 members found this post helpful.
InfiniteWP
Am testat si va recomand platforma InfiniteWP
Dupa cum puteti vedea pe site-ul lor, este o interfata de unde puteti face update la site-urile care folosesc WP. Puteti deschide orice admin de pe orice site, puteti face update la toate pluginurile de pe toate site-urile cu un singur click.
Mai important poate, puteti face backup la site+DB.
Sistemul se poate instala pe serverul vostru intr-un subdomeniu sau director si are nevoie de o baza de date si evident, php.
In fiecare blog ce urmeaza a fi administrat se va instala un plugin (IWP client) si se va stabili legatura intre cele doua.
Pierdeti cateva minute/ore initial cu setup-ul (in functie de cate site-uri aveti), dar economisiti muuuulte ore in viitor.
Dca gasiti un plugin interesant il puteti instala pe toate site-urile in acelasi timp. Daca vreti sa stergeti temele standard sa nu va mai deranjeze cu update-uri, o puteti face dintr-un singur ecran.
Din interfata IWP puteti deschide orice admin fara sa va logati, puteti posta si evident, puteti face maintenance.
Pentru cei care au instalat WP-ul prin softaculous sau altele asemenea si fisierele au alt user (WP va cere datele de conectare prin FTP la fiecare update de plugin), citit aici:
How To: Stop WordPress Asking For FTP details To Upgrade Plugins | AdminDaily
Minusuri observate de mine: uneori nu reuseste sa se conecteze la toate instalarile, asa ca trebuie sa dati "update all sites" de doua ori.
Presupun ca problema se paote rezolva de la setarile de conectare:

PS: am uitat sa spun ca este gratis, nu exista limitari in privinta a cate site-uri administrezi. Probabil banii ii vor castiga din vanzarea de pluginuri suplimentare.
Ideal pentru administrarea site-urilor clientilor
Ultima modificare făcută de Dan; 27th June 2012 la 14:40.
Trust, but verify.
1 out of 1 members found this post helpful.
Interesanta ideea de aplicatie
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
20 out of 20 members found this post helpful.
Pluginul nu se conecteaza la site-uri cu user si parola, ci printr-o cheie generata de plugin.
Suporta si SSL si filtrarea ip-urilor daca ai fantezii de securitate
In cazul meu functioneaza si ma simt oarecum in siguranta, pentru ca l-am pus pe un subdomeniu stiut doar de mine.
Ultima modificare făcută de Dan; 27th June 2012 la 20:42.
Trust, but verify.