Am si eu o problema si cum nu sunt as in domeniu m-am gandit sa intreb aici.
Am avut domeniu.ro/forum si dupa 1-2 sapt am decis sa scot forumul.Problema este ca au fost indexate ceva pagini si acum apar ca 404 in wmt. Am facut cateva redirecturi si am scapat de toate erorile dar am ramas cu pagini genul domeniu.ro/?action=help si altele.Acum am scos toate redirecturile,pentru a incerca o alta varianta, si am lasat doar domeniu.ro/index.html catre domeniu.ro si www catre non www
Cum pot sa scap de linkurile de genul celui prezentat mai sus sau cum pot sa fac un redirect corect in asa fel incat domeniu.ro/forum sa redirecteze catre domeniu.ro sau orice altceva prin care as scapa de 404 pentru ca problema a inceput de la redirect care probabil a fost facut incorect ca altfel nu ar mai fi aparut link-uri ca cel de mai sus.
Nasol este ca acum domeniu.ro si domeniu.ro/?action=help mi le vede ca duplicate si cred ca mai sunt cateva de acest gen.
Am ajuns pe acest topic pentru ca am crezut ca ma ajuta poate robots txt dar nu stiu mai nimic despre cum se poate face asa ca as aprecia ajutorul vostru.
Accept orice idee ce functioneaza.
Mentionez ca acum forumul este de forma forum.domeniu.ro(pot face redirect de la domeniu.ro/forum catre forum.domeniu.ro ? daca da, cum pot fac acest lucru?)

Răspunde cu citat