Citat Postat în original de robciucionut Vezi Post
Cand am mentionat folders vs subdomenii nu m-am referit din punct de vedere SEO.
In cazul meu functionalitate>SEO. Eu vreau sa deleg alte persoane pentru a administra anumite folders/subdomenii. Nu stiu daca este posibil, caut similitudini, analogii, etc cu proiecte ale colegilor de forum.

Cheers.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat Postat în original de alexmantale Vezi Post
Salut

Eu te sfatuiesc sa folosesti subdomenii si wild card. Cu wild card-ul poti crea si un singur subdomeniu unde sa ai toate fisierele si sa faci acolo tot din programare. Si cand vrei sa adaugi un subdomeniu de genul: arad.numedomeniu.ro il adaugi si ori din cpanel ori dintr-un script php si ii pui document root-ul subdomeniul creat anterior unde sunt toate fisierele de care ai nevoie.

Iti recomand daca te descurci sa faci de la 0, custom, nu sa folosesti wordpress, dupral...etc

Daca ai nevoie de ajutor da un semn si iti spun mai multe.
Am citit ceva despre wild card, de fapt WP are o pagina dedicata pt multisite unde este mentionata si varianta asta : Create A Network « WordPress Codex
Dilema mea este cum naiba voi gestiona 1000+ subdomenii (updates, informatii, etc)

Nu ma descurc de la zero, webdesignul pentru mine reprezinta doar o pasiune, nu un job.
Se pot granula drepturile de acces cu wild card?