Am urmatorul cod in pagina single.php
<?php previous_post_link('%link', '<div class="previouspost">« Inapoi</div>%title', TRUE); ?>
Cum pot face astfel incat sa am pe link title="titlu la post", intr-un cuvand ancora
Am urmatorul cod in pagina single.php
<?php previous_post_link('%link', '<div class="previouspost">« Inapoi</div>%title', TRUE); ?>
Cum pot face astfel incat sa am pe link title="titlu la post", intr-un cuvand ancora
Stai ca nu am inteles, vrei ca "Inapoi" sa fie inlocuit cu titlul postului trecut? Daca da, adauga <?php the_title(); ?>
Nimic interesant...
nu vreau pe Inapoi, la mine apare cuvantul inapoi si sub el postul cu link pe el dar care nu are title="nume post", si nu stiu cum il pot pune in codul dat mai sus
M-am uitat in codex si functia este structurata asa:
<?php previous_post_link($format, $link, $in_same_cat = false, $excluded_categories = ''); ?> in $format sau $link iti setezi cum vrei sa apara, poti pune o clasa, paragraf, text+link, imagine etc.
Function Reference/previous post link « WordPress Codex
Adaugam titlu cu un filtru:
add_filter('next_post_link','add_title_to_next_pos t_link');
function add_title_to_next_post_link($link) {
global $post;
$post = get_post($post_id);
$next_post = get_next_post();
$title = $next_post->post_title;
$link = str_replace("rel=", " title='".$title."' rel", $link);
return $link;
}
add_filter('previous_post_link','add_title_to_prev ious_post_link');
function add_title_to_previous_post_link($link) {
global $post;
$post = get_post($post_id);
$previous_post = get_previous_post();
$title = $previous_post->post_title;
$link = str_replace("rel=", " title='".$title."' rel", $link);
return $link;
}
...de aici poti edita $title = $previous_post->post_title; cu ce doresti, momentan arata numele postului anterior.
Scriu pe blog despre online, marketing si programare web.
merci mult. am pus cum ai zis si a mers perfect
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)