Salut, vad tot mai des ca articolele ce sunt indexate pe google apar in formatul:
nume articol - nume site
PS: in title nu este introdus sub nici o forma "nume site" asadar imi poate explica cineva de ce in cautarile google apare si numesite ?
Salut, vad tot mai des ca articolele ce sunt indexate pe google apar in formatul:
nume articol - nume site
PS: in title nu este introdus sub nici o forma "nume site" asadar imi poate explica cineva de ce in cautarile google apare si numesite ?
Din ce-am observat eu, asta apare in principiu la titlurile scurte. Daca ai avea un titlu de vreo 40-50 caractere, nu ti-ar mai pune si numele site-ului.. Cel putin asa e la mine.
Signatura lipsa
Multimesc pentru raspuns , am remarcat si eu acest lucru. Ma gandeam ca este totusi o solutie sa fac sa nu mai apara.
Max, nu te stresa, de multe ori, titlul pe care ti-l pune mister G e chiar mai relevant decat titlul pus de tine![]()
Daca te pot ajuta cu un sfat sau daca doresti o oferta de optimizare pentru siteul tau, da-mi un mesaj!
Poi nu e ca imi adauga un kw in titlu ci doar numele site-ului. Am remarcat ca lucrul asta il face cand si cand, o sa incerc sa gasesc mai multi factori ce determina adaugarea titlului si o sa revin cu un comentariu, asta in cazul in care nu a facut cineva asa ceva.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)