Eu oricand raman cu wordpress. Pur si simplu ofera tot ce ai nevoie.
Eu oricand raman cu wordpress. Pur si simplu ofera tot ce ai nevoie.
Blogspot are foarte mare efect pentru siteuri indesate si intesate de informatii, cu tone de linkuri, scripturi de votare, widgeturi si alte d-astea (gen tumblr). Wordpress este pentru siteuri mai ordonate, mai aerisite. Am adaugat in atasament o lista de exemple aleatoare pentru siteuri care se muleaza cel mai bine pe Blogspot.
bsp.jpg
Daca vrei sa arunci acolo cu picioarele niste articole si sa nu-ti faci griji pentru nimic - alege Blogspot (Blogspot duce mai mult decat orice alta platforma). Daca te intereseaza ordonarea informatiilor - alege Wordpress (Code is poetry).![]()
Citeste primul meu curs SEO - principii de baza. Vezi oferta mea de advertoriale PR5.
Foarte vaga intrebarea, si dupa cum ma asteptam, parerile sunt impartite de ambele tabere si sunt convins ca acum esti mai in ceata decat la inceputAsa se intampla de obicei. Fiecare a avut propriile experiente pozitive si negative cu ambele platforme.
Sincer, blogspot este mai bun pt rankinguri. Daca ai sa cauti, vei vedea mult mai multe bloguri pe blogspot in top 10 decat bloguri wordpress.com in top 50 poateEste posibil sa fie si din cauza ca blogger este detinut de Google
Sau poate platforma este optimizata mai bine on-page, cine stie. Oricum, din cate stiu eu, inainte wordpress nu iti permitea sa pui adsense sau javascript pe blog, dar blogger te lasa.
Oricum, sincer, pt 9$ iti poti lua domeniu de pe namecheap si hosting la vreun euro pe luna... Daca vrei sa faci ceva care vrea sa fie cat de cat ceva serios si decent, iti recomand sa-ti iei domeniu si hosting separat. Daca vrei sa faci un blog doar asa, la misto, sa vezi daca merge sau eu stiu ce alte experimente vrei sa faci, atunci poti incerca oricare din cele 2 platforme.
Signatura lipsa
Eu prefer wordpress, poate si pentru faptul ca folosesc domeniu propriu si nu ma complic cu subdomeniile de la ei/blogspot.
in progress...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)