Am un site de Trucuri si tutoriale WordPress si doresc sa colaborez cu o retea de bloguri a.i acei utilizatori ai retelei sa invete cum sa configureze propriul lor blog de pe site-ul meu.
Acum ma intreb, este o idee ok?![]()
Am un site de Trucuri si tutoriale WordPress si doresc sa colaborez cu o retea de bloguri a.i acei utilizatori ai retelei sa invete cum sa configureze propriul lor blog de pe site-ul meu.
Acum ma intreb, este o idee ok?![]()
in progress...
Retelele de bloguri din Romania iti ofera un blog, insa de cele mai multe ori acesta vine intr-un pachet prestabilit: cateva teme, cate pluginuri si cam atat. Nu ai acces ftp, deci nu poti urma majoritatea tutorialelor date de tine, care necesita acces sub capota blogului.
Vrei un articol pe blog cetateanul.info? Lasa-mi mesaj.
Atata timp cat modificarile sunt in tema ei pot folosi "Editor" de la "Appearence" pentru a modifica orice fisier din tema.
@somnulescu - imi dadeam cu parerea aici oricum, si mi-am si dat daca nu ma insel.
Ma gandesc la lucrul asta deoarece imi vin pe site multi vizitatori care vor sa faca lucruri frumoase in wordpress si multi incepatori care vor sa invete sa optimizeze site-ul cat mai bine.
in progress...
Da, am cautat sa fac afiliere pe teme wordpress insa nu prea gasesc, any idea?
in progress...
Am gasit ceva la elegantthemes, o sa ma inregistrez sa vad ce si cum si va anunt daca merge treaba.
Multumesc somnulescu!
in progress...
Daca fisierele sunt read only nu poti salva.Postat în original de Mihai Alexandru
Themeforest, elegantthemes, mojothemes, templatic, studiopress, diythemes - sunt unele din cele mai bunePostat în original de Mihai Alexandru
"CAESAR IS HOME"
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)