Cine ma ajuta si pe mine cu un site..ma gandeam sa-mi deschid un site cu felicitari (traditionale) pentru firme. Sincer sa fiu nu stiu daca merge asa ceva...alte idei de afaceri??? ce se vinde bine?(exclusiv IT si electronice).![]()
Cine ma ajuta si pe mine cu un site..ma gandeam sa-mi deschid un site cu felicitari (traditionale) pentru firme. Sincer sa fiu nu stiu daca merge asa ceva...alte idei de afaceri??? ce se vinde bine?(exclusiv IT si electronice).![]()
Indreapta-te spre produse alimentare, ca tot se apropie sarbatorile pune-te pe vandut cozonaci![]()
Buna idee..sa pot exprima mirosul si prospetimea prin monitor...poate m-as apuca![]()
eu m-am apucat de vopsit oua pentru pasti........
Omul destept isi face sanie vara si iarna caruta
Vinde produsele altora (affiliates).
Mar, nu zice nimeni ca nu e mai profitabil sa iti vinzi propriile produse, dar e si alta bataie de cap
Ai timp si energie? Vinde-ti produsele, nu ai, vinde-le pe ale altora.
si eu as vrea sa fac un mag online .. pentru inceput .. as vrea sa am la cheie u mag online cu 5 000 de euro .. mag in fac eu ..
DECI, CE SE MAI CUMPARA DE PE NET? iNTRADEVAR E BINE SA-TI ACORZI PUTIN TIMP SI SA-TI FACI PRODUSELE TALE. SAU SA GASESTI UN FURNIZOR DE CALITATE. IN ORICE CAZ AFFILIATES-SAU CHIAR SI AD SENSE E BATAIE DE JOC, NU MERITA!
AM GASIT SPRE EXEMPLU UN FURNIZOR DE MOBILA DE INALTA CALITATE PENTRU EXPORT CARE AR FI DE ACOR SA FAC UN SITE SI SA INCERC SA VAND SI AICI, PRODUSELE SUNT SUPERBE...DAR SE VA CUMPARA MOBILA DE PE NET???
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)