Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12
Rezultate 11 la 19 din 19

Subiect: Vand Jocuri-tari.net

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Onyx, licenta de pe onArcade este warez ( verificata la: http://www.onarcade.com/license_check.php ):

This domain jocuri-tari.net isn't licensed! Please report it to support @ onarcade.com

Poate ca nu e o idee prea proasta sa licentiei scriptul, sau sa spui ca este ilegala licenta (my 2 cents too).
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Tu l-ai cumparat de la cineva cu licenta piratata onyx? Sper ca nu ai platit si pretul licentei...

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    35

Implicit

Tudi nu vreau sa intru intr-o polemica si nici nu sunt tocmai un fan al lui Draqos. Dar pretul oferit de el din punctul meu de vedere este sau poate fi corect. Un domeniu ca asta il poti cumpara cu 10$ iar faptul ca n-are vizitatori/script/continut, absolut nimic, ne duce cu gandul la faptul ca a fost o greseala achizitionarea lui pentru vanzator. Toti cred ca am facut astfel de greseli si am prefera sa luam 5$ din 10$ cand ne dam seama ca nu merita reinnoit sau ceva de genul.

Insa ai dreptate prea putine informatii a dat onix. Vroiam doar sa precizez ca oferta de 6$ nu e o bataie de joc, dimpotriva, licitatia putea incepe de la 1$. Eventual tot onix putea sa spuna ca nu-l da sub pretul X.
    cam atat
    Citat Postat în original de Tudi Vezi Post
    Bine, dar decat sa pui oferte de genul 6-10$, eu zic ca mai bine te abtii. Omul incearca sa isi vinda site-ul, cand ii oferi 6$ iti bati joc de el. Daca nu vrei site-ul, nu fa oferte de genul asta. E chestie de bun simt.
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Nica Cristian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Deci care e treaba cu acest website, eu am facut un layout pentru un client si mi-a zis ca omul nu are bani si ca o sa imi dea un website de jocuri gata facut cu tot cu domeniu, doar sa mai umblu eu la css si html sa il modific,nu am luat in discutie licenta si alte chestii la el, eu nu ma pricep asa la seo sau sa am timp sa ma ocup de un website, dar zic hai ca decat sa nu imi iasa nimic de la aceea afacere macar sa imi iasa un website pentru ca eu doar sa ii cumpar host-ul.Si din lipsa de timp ca sa ma ocup de el m-am gandit sa il dau la cineva care se ocupa cu asa ceva, am zis ca na macar acolo un 50-70$ dar cand am vazut ce oferte mi-au facut baietii de 6$ m-am gandit sa il opresc si sa il mai populez si eu putin ca sa pot sa il dau si eu cu o suma mai decenta zic eu.In rest numai bine, si de unde as putea sa imi iau si eu o licenta onarcade va rog?

Danielu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    35
    Data înscrierii
    22nd April 2008
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    39
    Posturi
    572
    Putere Rep
    35

Implicit

cred ca asta e unul din zecile de link-uri. google it si vezi ce scripturi iti si plac

Citat Postat în original de mmariusel Vezi Post
    Onyx, licenta de pe onArcade este warez ( verificata la: http://www.onarcade.com/license_check.php ):

This domain jocuri-tari.net isn't licensed! Please report it to support @ onarcade.com

Poate ca nu e o idee prea proasta sa licentiei scriptul, sau sa spui ca este ilegala licenta (my 2 cents too).
    Citat Postat în original de onyx Vezi Post
    Deci care e treaba cu acest website, eu am facut un layout pentru un client si mi-a zis ca omul nu are bani si ca o sa imi dea un website de jocuri gata facut cu tot cu domeniu, doar sa mai umblu eu la css si html sa il modific,nu am luat in discutie licenta si alte chestii la el, eu nu ma pricep asa la seo sau sa am timp sa ma ocup de un website, dar zic hai ca decat sa nu imi iasa nimic de la aceea afacere macar sa imi iasa un website pentru ca eu doar sa ii cumpar host-ul.Si din lipsa de timp ca sa ma ocup de el m-am gandit sa il dau la cineva care se ocupa cu asa ceva, am zis ca na macar acolo un 50-70$ dar cand am vazut ce oferte mi-au facut baietii de 6$ m-am gandit sa il opresc si sa il mai populez si eu putin ca sa pot sa il dau si eu cu o suma mai decenta zic eu.In rest numai bine, si de unde as putea sa imi iau si eu o licenta onarcade va rog?
    Retete de prajituri pentru toate gusturile -> Retete prajituri

Marius Mailat este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    42
    Data înscrierii
    16th November 2005
    Vârstă
    48
    Posturi
    1.818
    Putere Rep
    42

Implicit

Citat Postat în original de onyx Vezi Post
    In rest numai bine, si de unde as putea sa imi iau si eu o licenta onarcade va rog?
    Cam prostesti uneori intrebarile, http://www.onarcade.com/order/order.php
    Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
    Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Scuze nu vazusem link-ul acela,sunt la munca si ma cam grabesc,multumesc.

Tudi este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    30th December 2007
    Locaţie
    Cluj-Napoca
    Vârstă
    40
    Posturi
    1.581
    Putere Rep
    38

Implicit

Ai putea sa cumperi si PHP Arcade script (www.phparcadescript.com) care e mai ieftin si aproape la fel in termeni de customizare. Nici nu trebuie sa stii php foarte mult la el, doar ceva css si html. Ideea e ca daca il vinzi, primele intrebari ale unui potential cumparator o sa fie alea care ti le-am pus eu: trafic, revenue si licenta. Astia 3 factori determina si pretul site-ului. Eu as zice sa incerci sa il dezvolti, poti scoate mai mult de 50-60 pe el. Fa niste traffic exchange, cumpara o reclama, promoveaza-l putin si populeaza-l cu jocuri (eventual pune cate un joc nou la 2 zile, de forma)

Reputatie:
    36
    Data înscrierii
    23rd May 2007
    Locaţie
    Bucharest
    Vârstă
    37
    Posturi
    654
    Putere Rep
    36

Implicit

Ok Tudi merci mult o sa tin cont de sfaturile tale si asa o sa fac imediat ce vin din vacanta o sa ma ocup ceva mai serios de el si imi pare rau ca v-am deranjat intr-un fel cu acest topic.Numai bine

Pagina 2 din 2 PrimulPrimul 12

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand jocuri-noi.biz
    De Buta Paul în forumul Domenii
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 27th January 2010, 13:02
  2. Hosting in mai multe tari din Europa
    De kuerten în forumul Hosting
    Răspunsuri: 10
    Ultimul Post: 22nd December 2008, 10:23
  3. Senzatii tari la munte
    De Netul în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 11
    Ultimul Post: 16th September 2008, 14:16
  4. www.indebara.ro - alte comunicari tari.
    De Cristian Mezei în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 16
    Ultimul Post: 30th October 2006, 04:12
  5. Cele Mai Tari Branduri De La Noi
    De zaducu în forumul Bar, lobby...
    Răspunsuri: 18
    Ultimul Post: 28th April 2006, 12:58

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •