Cum Doamne iarta-ma se poate vinde un site cu 6.500 $, cand castigul lui e de 450 $ PE LUNA !!
Cum Doamne iarta-ma se poate vinde un site cu 6.500 $, cand castigul lui e de 450 $ PE LUNA !!
stiu ca este o suma mica dar...vad ca nimeni nu stie sa profitepana acum numai promisiuni si nimic mai mult
Nu e vorba de profitat, e ca e imposibil sa ai venitul de care pomenesti tu !
Dovezi de unde vine !?
Da-mi te rog niste statistici despre lunile noiembrie si decembrie.
@Voislav o sa iti trimit pe messenger, oricum dupa cum ti-am mai zis ca nu m-am omorat cu reclama pe el asa de mult.
@barosanu probabil ca da, dar nu chiar foarte gresit daca mai insist putin cu reclamele pe el. Oricum nu te contrazic poate tu ai mai multa experienta decat mine.
Buna seara,
Jocuri-net.ro este siteul meu, unul din multele siteuri de divertisment din Romania, dar care cred ca se deosebeste de concurenta prin stilul sau "curat" de altfel ca toate siteurile mele, iar onyx ma ajuta sa fac publica intentia mea de al vinde. Dumneavoastra spuneti ca este scump, eu spun ca nu este nici o problema, fiecare cu prioritatile proprii, dar as dori sa nu descurajati oamenii care vad in acest site o posibila afacere, care poate sa le majoreze castigurile lunare, cu un efort financiar initial, efort ce va fi amortizat pe termen mediu .
Daca sunt cu adevarat doritori, va rog sa ma contactati ( PM sau email ) si va voi oferi toate informatiile pe care le solicitati in scopul formarii unei opinii, sper eu pozitive.
O seara buna in continuare,
Raducanu Marius,
jocuri-net.ro
Fa un web site de prezentare oferta de vanzare, sau angajeza o firma sa-l faca, da-le cat cer pe el, probabil 300-500 de dolari si o sa ai oferte de cumparare, daca intr-adevar e asa de ok si pentru cumparator.
Pe acel site vei putea veni cu argumente clare despre avantajele pe care le poate avea cumparatorul din achizitonarea site-ului.
Ai scris in mesajul tau:
De fapt ce vrei? Sa gasesti pe cineva sa-l cumpere cu 7000? Pai din moment ce ai cumparator cu 6500...Ultima suma ofertata a fost de 6500$
nu, am avut un cumparator mai demult care imi oferea 6500$ si eu am refuzat (atunci) dar acum cu suma asta vreau sa il dau...
Onyx, stii ca nu e voie sa pui google ads sub textul "Reclama" nu? Vezi sa nu te trezesti banat (sau ma rog, prietenul/partenerul/seful tau, daca zici ca tu esti doar intermediar)
Am 2 nelamuriri:
1. Profitul lunar (care e de 450) vine din alea 2 reclame adsense?
2. Cum ai calculat suma de 6500E cu care vrei sa vinzi site-ul?
nu stiu,atat mi-a zis omu atat va zic, si suma este de 6500$ nu eur![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)