Nu am description dintr-un motiv foarte simpluAm folosit o metoda blackhat, am facut keyword stuffing si am vrut sa imi apara keyword-urile in description (credeam ca au vreo importanta in SERPs la momentul respectiv)....O sa adaug si descriptionuri, dar nu am avut timp. Cat despre body si head-uri, sunt de la include-uri din php.
Nu am refuzat inca $2,500. Ideea e ca desi site-ul poate nu arata cum trebuie, are vizitatori, are profit pe AdSense si are posibilitati de extindere bune. Am ajuns pe primele pagini in Google si majoritatea vizitatorilor vin de pe el sau Google images.
Daca tu, seinfeld refuzi din start un site de $150 si 20,000 vizitatori unici pe luna ca are mai multe <body> in cod, good luckAm zis, are mai multe probleme dar care pot fi corectate (doar ca nu am timp de ele).
P.S. Momentan am cam 50 de guides-uri. Clientii ma platesc pe mine cu $15-20 sa scriu astfel de guides, de lungimea aia. Nu vad de ce mi-as vinde munca mai ieftin daca e de pe site-ul meu![]()

Am folosit o metoda blackhat, am facut keyword stuffing si am vrut sa imi apara keyword-urile in description (credeam ca au vreo importanta in SERPs la momentul respectiv)....O sa adaug si descriptionuri, dar nu am avut timp. Cat despre body si head-uri, sunt de la include-uri din php.
Am zis, are mai multe probleme dar care pot fi corectate (doar ca nu am timp de ele).
Răspunde cu citat