Domeniul: pensiaprivata.com
#2 pentru "pensii private"
Peste 500 de vizitatori unici/zi
Pret: 800$
Domeniul: pensiaprivata.com
#2 pentru "pensii private"
Peste 500 de vizitatori unici/zi
Pret: 800$
O sa mai aiba atatea vizite oare dupa 1 ian 2008?
Pentru tine e o afacere buna sa vinzi acum site-ul, insa nu stiu daca este si pentru cumparator.
Vezi ca la mine in firefox se vede cam aiurea pagina de informatii generale (am atasat imagine). O fi vreo problema in cod.
Pe de alta parte, in aceasta perioada e mare tam-tam cu pensiile astea private ... tot al 2-lea cunoscut ma intreaba daca nu vreau sa ma inscriu la el![]()
Interesant, dar cam sarac ca aspect, personal nu am afaceri cu pesi private, poate daca aveam poate lansam o oferta .
peste 500 doar in 17.09.2007.. ca de azi a inceput nebunia... o sa fie o mica explozie acuma, dar pe viitor se calmeaza lumea
prea devreme ai lansat oferta.
Strazi si obiective din orasul Timisoara localizate pe Harta Timisoara.
Siteul in sine nu e mare lucru, nu ar merita nici 10$.Dar este optimizat bine offpage; sunt sigur ca il pot aduce pe #1 intr-o luna. Daca l-ar cumpara cineva, l-ar face sa arate decent si i-ar adauga content, eu zic ca ar fi foarte profitabil. Asa sa-l tin doar pentru adsense e penibil... e pacat de potentialul lui.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)