Cumpar site anunturi. Asta inseamna site + domeniu sau numai site, dar complet. Imi place http://www.anunturi-utile.ro dar nu mai raspunde cel care il vinde.
Astept oferte .
Cumpar site anunturi. Asta inseamna site + domeniu sau numai site, dar complet. Imi place http://www.anunturi-utile.ro dar nu mai raspunde cel care il vinde.
Astept oferte .
Vand eu site anunturi , fara domeniu , la cerere ofer si domeniu si instalez .
Pret fix 800 euro . detalii pe privat . multumesc !
daca aveti nevoie de site suvitza007@yahoo.com pentru mai multe detalii. Rog seriozitate
Lucrez la o firma de webdesign/webdevelopment si daca sunteti interesati va putem crea un script si design dupa preferintele dvs si la un pret bun. Ne puteti contacta la 0729126838 sau mail contact[@]kangoodevelopment.com
O zi buna.
bai fratilor ma-ti spart, daca vrei script ti-as zice eu ca iti fac, firma serioasa Nanotel SRL nu nanotel.com, inregistrata la registrul comertului nu un site virtual pe net. Momentan avem prea multe comenzi ca sa mai facem fatza asa ca va trebuii sa iti cauti in alta parte. Ideea e ca sunt destule firme mici care cer 100 200 de euro nu 800 de euro pentru un script vai mama lui.
@haotik fiecare cu standardele lui ... eu pentru 100-200 Euro nu ma "ridic din pat" nici pentru "Hello world", daca intelegi aluzia.
Dever's Blog - Atentie! dau cu parerea.
Cand individul asta cu SRL se apuca de afaceri probabil ca suferea deja de o grava maladie psihologica .
Sa lovesti in altii spunand ca nu-ti vine sa crezi ce scump lucreaza unii fata de tine un guru al programarii ma face sa-ti spun in particular : ca .......... !
Si noi avem ,mai guru, SRL-uri si lucram pe facturi , avem un plan de
marketing si culmea nu lucram la negru .
Avem in administrare mai multe portaluri de anunturi .
Cu ce venim nou : site-ul creat de noi isi va emite singur proformele si va tine anunturile / reclama 5 zile pe site asteptand plata . Daca plata nu este facuta anunturile/reclama sunt sterse automat de pe site .
la 800 de euro ar trebuii sa faca si mancare nu numai sa dea facturile. Mare branza.
nu era aluzie la postul tau SeerKan, dar ma enervat pretul si te-am luat si pe tine oarecum in vizor probabil facand legaturi necuvenite cu celalalt post.
Mai era unu pe aici care vindea cu 4000$ nu stiu ce domeniu, defapt cred ca nu numai unul. Cred ca daia am si sarit ca ars. Dar pana la urma e o piata libera, fiecare cere cat vrea daca isi gaseste fraierul care sa dea banii respectivi.
din cate stiu, etarg .ro este de vanzare. cel putin asa intelesesem de la propietarul lui acum vreo 2 saptamani. contacteaza-l si intelege-te cu el...
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)