Pai din ce am vazut eu acolo site-ul incalca TOS-ul de la AdSense, si dupa asta exista un risc major sa ma trezesc cu un cont blocat si nu vreau.
Sorry
Pai din ce am vazut eu acolo site-ul incalca TOS-ul de la AdSense, si dupa asta exista un risc major sa ma trezesc cu un cont blocat si nu vreau.
Sorry
Nu vrea nimeni sa vanda ?.....sau nu sunt ?![]()
Eu am un site cu un produs care as vrea sal vand. E vorba de un produs software care e online de 4 ani, cu vanzari bunicele. Contacteaza-ma pls per email mmariusel at gmx.net sau ym: mmariusel si putem discuta.
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Cat esti dispus sa platesti ca sa obtii un website cu un venit de 10-15k? Poti sa-l intretii?
sa inteleg ca daniel_al te-ai bagat in seama degeaba ? Daca tot ai zis, da si site-ul sa-l vedem, discutam, etc.
Inca mai vreau sa cumpar. Nimeni nu ofera nimic ?
au ramas restul........clienti ?![]()
Oferta mea o stii.![]()
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
Da stiu, dar din pacate produsul e mult prea simplu (si lipsit de optiuni) , ......am gasit numai review-uri negative despre el. Nu'sh ce sa zic.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)