Acum ceva timp am investit destul de multi bani intr-un proiect doar pentru hobby, insa acum intervine chestia ca am mai multe proiecte in desfasurare, mai importante decat hobby-urile si chiar nu imi mai permit investitii in hobby-uri.

Site-ul pe care il vand este olium.ro, ruleaza pe platforma wordpress si are tema cumparata. Desigur, nu uit sa mentionez faptul ca are advertorial cumparat pe adevarul.ro si bacau.net, dar si pe inca 1-2 site-uri cu autoritate nu foarte mare. Doar pretul advertorialelor se invarte la 700 euro, mai ales ca pe adevarul.ro si alte site-uri mari poti achizitiona doar prin intermediul unui contract (persoana juridica), deci nu oricine poate cumpara advertoriale de calitate. Precizez ca traficul este nesemnificativ, adica un 15-20/zi. Hostul se afla la mine pe vps, ip dedicat inclus.

Momentan nu am un pret in minte, insa nu o sa il dau nici ieftin site-ul deoarece nu doresc sa-l dau cuiva care vrea sa il inchida sau nu are suficienti bani ca sa continue ceea ce am inceput. Accept doar paypal, transfer bancar sau criptomonede. Astept oferte!

Site: https://olium.ro/