Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul
Rezultate 11 la 20 din 36

Subiect: Vand blog DA18 PA29

Kreator este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    31st May 2015
    Locaţie
    Timișoara
    Vârstă
    45
    Posturi
    233
    Putere Rep
    20

Implicit

In plus ai cumparat doar un blog cu DA 18.9 si PA 29.76 , nu ti-a promis nimeni ca asa o sa dai lovitura online...
    Vand advertoriale in peste 400 site-uri cu autoritate mare, pm pentru detalii!

lancetti este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

cei de la MX Host mi-au confirmat ca exista un backup in contul tau, back up pe care nu vrei sa mi-l dai, probabil vrei sa folosesti acele articole sau nu au existat niciodata cele 2000 de articole unice backup-9.25.2017_16-02-06

Nu am zis ca vreau sa dau lovitura, dar cred ca treburi de astea de 2 bani ar treburi sa nu mai existe.

Pentru cei care mai intrati in legatura cu acest user sper sa tineti cont de ce am scris, daca aveti nevoie de dovezi suplimentare dati-mi PM.
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    31st May 2015
    Locaţie
    Timișoara
    Vârstă
    45
    Posturi
    233
    Putere Rep
    20

Implicit

In primul rand modificarile voastre deja sunt indexate, daca vroia banii inapoi nu trebuia sa aduceti modificari blogului si sa ma contactezi cat mai repede daca ceva nu era in regula, in al doilea rand nu vreau sa-mi lasi linkurile in continuare, tu deja le-ai sters de a doua zi din proprie initiativa, care este teparul dintre noi?

Si nu investez, prima data asa mi-ai zis ca vrei sa-l vinzi.

Logic ca ma iau de tine daca vii dupa 2 saptamani cu texte din astea, pai este ca si cum ai cumpara o masina uzata si dupa dupa saptamani o duci inapoi ca nu iti place cum merge

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    31st May 2015
    Locaţie
    Timișoara
    Vârstă
    45
    Posturi
    233
    Putere Rep
    20

Implicit

Aici te intreci cu gluma, nu-ti mai accept aberatiile, mai citeste o data primul post sa vezi ce ai cumparat, in plus am si eu dovezi ca lucrurile nu stau asa zici tu, cum facem? Discutia asta poate continua la nesfarsit, ai vazut, ti-a placut , ai cumparat, nu vii dupa 2 saptamani ca vrei banii inapoi, asta nu o fac din principiu si pentru ca site-ul nu mai este la fel ca atunci cand l-ai luat, nu ma intereseaza nici un backup de la tine.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

au fost sterse in principal linkurile care duceau catre pagini 404, catre site-uri sau pagini inexistente, dupa cum am spus pe mail si la telefon, le pot pune la loc, dar unde sunt cele 2000 de articole ?

Nu ai raspuns niciodata unde sunt cele 2000 de articole, o dai la intors tot timpul.

Ce aberatii ? vrei sa public raspunsul celor de la MX Host cu back-upul ?, publica daca ceva este diferit fata de ce am discutat.

Credeam ca nu mai suntem pe vream cand ne bucuram la cateva sute de lei.
    VAND ARTICOLE PE RETEA DE BLOGURI si ofer SERVICII DE SEO COPYWRITING pentru campaniile tale

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    31st May 2015
    Locaţie
    Timișoara
    Vârstă
    45
    Posturi
    233
    Putere Rep
    20

Implicit

In momentul de fata te ignor total, continui sa ma jignesti, nu ma intereseaza nimic din ce spui tu sau aia de la gazduire, a fost ceva marlanie acolo, backup-ul disparuse si dupa ce m-am certat cu ei a reaparut, nu stiu ce sa zic. Ai sters linkuri active dupa cum ai vazut in exemplele trimise de mine, nicidecum catre pagini 404.

Poti sa te plangi cat vrei, nu este vorba de cateva sute de lei, este pur si simplu vorba de atitudinea ta, nu te comporti cum trebuie.

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

ok, unde sunt articolele? cele 2000 unice ?

nu ma comport cum trebuie ? ar trebui sa tac dupa ce mi se vinde un site cu 344 articole unice in loc de 2000, tin sa precizez ca cele 344 sunt amstecate prin alte 8500 de articole, care au trebuit verificate

se poate inchide, sper sa ramana in arhiva cand cineva va incerca sa colaboreze cu tine ca dai tepe pe forumuri.

Consumatorul este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    38
    Data înscrierii
    4th February 2008
    Locaţie
    Romania
    Posturi
    713
    Putere Rep
    38

Implicit

Nu va mai certati, am vrut sa iau si eu siteul, dar l-am ratat in ultimul moment, asa ca il cumpar eu daca pretul e bun !
    Siteul e foarte ok chiar si cu doar 344 articole unice.

PS: nu tin niciun link pe site, l-am cumparat, e al meu si fac ce vreau cu el!

Reputatie:
    32
    Data înscrierii
    16th April 2009
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    41
    Posturi
    184
    Putere Rep
    32

Implicit

ok, vorbim in PM, eu doar am expus ceea ce s-a intamplat, pentru cei care intra contact cu acest user Kreator sa verifice mai intai totul

Reputatie:
    20
    Data înscrierii
    31st May 2015
    Locaţie
    Timișoara
    Vârstă
    45
    Posturi
    233
    Putere Rep
    20

Implicit

Aceeasi recomandare o am si eu, lumea sa fie atenta cand colaboreaza cu lancetti !

A primit exact ce este descris in primul post, mai mult a primit o reducere ca sa-mi pastreze linkurile si nu a facut-o, dupa ce l-am contactat a zis ca le repune pe alea care observasem eu ca lipseau doar nu le-am verificat pe toate, in fine ultimul cuvand a fost ca mi le lasa un an desii cand a cumparat nu am vorbit nimic legat de o perioada de timp.

Reclama asta negativa nu ma afecteaza, sincer, dimpotriva.

Pagina 2 din 4 PrimulPrimul 1234 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand blog PR 4
    De Zoly în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 18th November 2013, 19:20
  2. Vand link, articole bannere blog de turism + blog generalist
    De aliceee în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 2
    Ultimul Post: 2nd November 2012, 15:19
  3. Vand blog
    De DaniJurma în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0