Caut sa cumpar cateva siteuri monetizare cu adsense, ce realizeza minimum 50-100 euro/usd lunar.
Siteurile trebuie sa aiba pozitii stabile in serps, profil de linkuri curat si minimum 6 luni vechime.
Caut sa cumpar cateva siteuri monetizare cu adsense, ce realizeza minimum 50-100 euro/usd lunar.
Siteurile trebuie sa aiba pozitii stabile in serps, profil de linkuri curat si minimum 6 luni vechime.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
Cat oferi pe un site care genereaza peste 100 de euro lunar?
Depinde de proiect. Nu doar veniturile sunt ceea ce conteaza, trebuiesc analizate multe aspecte. Daca ai ceva concret, astept pm.
reputatie.png
Pentru muistul care a trimis chestia asta: prietene, ai probleme de personalitate! Nu inteleg ce problema ai cu mine. Sunt o gramada de colegi de la care am cumparat siteuri de-alungul timpului si pot confirma asta. Nu duc lipsa de nisa, sunt mii de nise disponibile pe care te poti baga, daca tu pui anunturi doar ca sa vezi siteurile altora, atunci asta spune totul despre tine, dar nu ma baga si pe mine in aceeasi oala.
Probabil ai prea mult timp liber. Te asigur ca lucrez zilnic si nu imi plange nimeni de mila, asa ca lasa vrajeala si apuca-te de ceva, nu mai freca pisoiul. Dobitocule!
P.S: si chiar daca ai avea ideea (nisa) care produce suma dorita, fara sa dezvolti site pe ea si sa investesti, nu o sa ajungi la veniturile alea. Deci logica ta e la nivelul genunchilor broastei.
P.S 2: astept warn pentru injurii. Mi s-a luat.
Confirm că și de la mine a cumpărat un site, am colaborat de multe ori și nu umblă cu „mârlănii”.
Nu mai sunt interesat, am hotarat sa investesc in niste proiecte mai vechi pe care le cam abandonasem. Se poate inchide topicul.
Si eu am lucrat cu edy de cateva ori si confirm ca e de incredere.
Mersi Dragos! Si eu te recomand, cred ca ai fost una dintre primele persoane de la care am cumparat linkuri, acum vreo 8 ani daca nu ma insel.
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)