Vand domeniul imperecheri.ro, 280.000 afisari in Ianuarie, detalii trafic la link: stat.trafic.ro/stat/imperecheriro/vizitatori/luna/#stat .
Astept propuneri la adresa de contact de pe site.
Vand domeniul imperecheri.ro, 280.000 afisari in Ianuarie, detalii trafic la link: stat.trafic.ro/stat/imperecheriro/vizitatori/luna/#stat .
Astept propuneri la adresa de contact de pe site.
nu sunt interesat de imperecheri.ro
cat ceri pe el?
un pret aproximativ si niste detalii relativ la script ar fi binevenite!
anyway, nice work!
Nu apreciez siteul. Cred ca este greu sa cresti pe un site cu un astfel de target, dar nefiind un iubitor, asa imi explic.
Salut,
Intradevar, site-ul este de nisha, insa proprietarii de caini de rasa sunt in general oameni cu bani si publicul e bine targetat.
Referitor la pret, astept oferte pe email-ul de contact de pe site.
Pai avand in vedere ca mai mult de 150E nu scoate pe luna, ofer profitu pe un an adica (1800E) maxim, oricum multe din anunturi sunt de nshpe mii de ori. Oricum necesita foarte multe imbunatatiri (grafica, cod ... ).
Vreau si parerea celorlalti forumisti (e ok maxim 1800 E ? sau face mai putin avand in vedere investitia ulterioara pentru a scoate cu putin mai mult de 200E pe luna din el ?)
BTW afisarile nu prea se iau in considerare, ci numaru de vizitatori (asa pot sa intru si eu si sa dau refreshuri pana imi sar capacele)
19.481 - 283.466 (trafic prea mare pentru un numar de vizitatori asa de mici, sigur siteul este scanat in cautare de adrese de email)
Ultima modificare făcută de m_studio; 21st February 2007 la 11:11.
nu cred k situ e scanat pt mail-uri..ideea e ca un om care-si cauta pereche pt animal....cauta mai multe variante...atata tot
din punctul de vederea al pretului... cam atat i'am oferit si eu tipului.... deci...pretul e realist... (venitul pe un an de zile.. eu asa calculez)
e adevarat ca are potentzial.... dar e mult de munca la el.
oricum bafta cu vanzarea
ce preturi sutn aici ... forum.softpedia.com/index.php?showtopic=213398 la acelas site
Da, pe softpedia s-a gasit "cineva" sa ii ofere 70 mil. pe siteul asta![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)