Vand siteuri de afiliere cu venituri considerabile
Am un site principal, inca 3 sateliti (unul cu 30 de articole, altul cu 20 si unul cu 10), plus inca 2 domenii pe care inca nu le-am indexat. Toate sunt pe aceeasi nisa, fiecare la firma de gazduire diferita, ip diferit, toate bune.
Nisa este pe electro, monetizarea se face cu profitshare. Siteul principal are vechime de 1 an si aproape o luna, s-a promovat intens, pozitie 1-2 pe kw principal (fluctueaza), aproximativ 10 k unici pe luna, in crestere, si un numar de peste 350 de articole (reviews).
In site s-au investit foarte multi bani in profilul de linkuri (curat, din siteuri puternice) dar si in aspect si continut. Este un proiect de suflet, insa doresc sa ma ocup de altceva. Se vinde toata reteaua asa cum este ea, nu separat doar siteul principal.
Ca venituri, pe ultimele 6 luni avem asa:
= 23692.71 ron comisioane inregistrate
= 19133.46 comisioane aprobate si platite
Pe langa aceste sume, si satelitii aceia micuti au avut cateva vanzari dar nu ii mai punem la calcul pentru ca au fost cateva sute de lei.
Platforma are unele facilitati foarte importante ce va ajuta sa gestionati continutul, o gramada de functii custom care va notifica cand apare vreun produs nou din aceasta categorie, afiseaza produsele in ordine dupa cele mai vandute asa cum apar la comerciant astfel incat sa bagati in fata produsele cu sanse mai mari de a converti, si multe altele pe care le putem discuta in particular.
Siteul este foarte stabil, si avand in vedere modul in care a fost lucrat si promovat va produce singur, fara sa ma ocup de el, cel putin inca 1 an de zile o suma considerabila. Ca atare, pretul dorit este de 25.000 ron, suma ce se va recupera in urmatoarele 6-8 luni cu usurinta.
Doresc sa vand toata treaba, pot recomanda si content writer sa scrie in continuare continut, ofer lista cu toate linkurile cumparate si tot ce s-a facut la site. INSA, discut doar cu persoane pe care le cunosc si in care am incredere si nu arat statistici sensibile decat face to face dupa ce am facut o intelegere.
Imi asum responsabilitatea sa nu raspund persoanelor care cred ca vor decat sa mai afle cateva nise noi. NU OFER FACTURA pentru ca siteul este pe persoana fizica, nu juridica. Rog sa ma contacteze decat persoanele care au aceasta suma disponibila si chiar ii intereseaza sa faca o achizitie de acest gen.
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.