Deoarece am nevoie de ceva lichiditati urgent, doresc sa vand un site de afiliere pe nisa reviews, desi nu e cea mai buna perioada pentru a vinde un astfel de site (de Black Friday vanzarile vor fi foarte mari).
Domeniul este .ro, cu nume foarte bun, brandabil. Este cumparat pe viata, deci va trebui sa platiti taxa de inregistrare din nou, costa in jur de 200-250 ron.
Siteul este construit astfel incat fiecare articol sa fie pe un subdomeniu nou, acestea creandu-se automat. Procedeul de adaugare al articolelor noi vi-l voi explica in privat, de preferat dupa cumparare pentru a nu pierde timp cu cei curiosi. Datorita acestui motiv, fiecare articol este considerat ca un site separat si rankeaza foarte bine in serps.
Monetizarea se face cu PS, iar mai jos aveti veniturile pentru ultimele 3 luni. Nu am avut timp sa le analizez si pe cele mai vechi, insa la cerere voi face acest lucru. Dureaza extrem de mult sa cauti fiecare conversie in parte in PS, intrucat se amesteca si nu poti extrage pe fiecare site in parte anumite statistici.
Comisioane 1-9 octombrie: 216 lei
Comisioane septembrie: 794 lei
Comisioane august: 817 lei
Astept pm de la persoanele interesate, dupa ce au citit intreg anuntul. Pentru a nu pierde timp inutil, ii rog pe cei care nu sunt interesati sa nu ceara link-ul. Imi asum dreptul de a nu raspunde la PM celor ce ii stiu a fi neseriosi, sau nu imi inspira incredere.

Răspunde cu citat