Vand domeniul si ce se afla pe bytepress . com - precum si legaturile contractuale ale acestuia [SplendidMedia ca Advertiser si Xclusiv Network ca ISP].
Serverul pe care se afla nu il vand, fiindca apartine Xclusiv Network Romania, insa domeniul si fiserele sale da. Site-ul este optimizat SEO, in ceea ce priveste structura [content first, "alt" attributes sau "title" atributes, title-uri de pagina in functie de continut, etc.]
Pretul minim este de: 10.000 euro.
Stiu ca poate pentru Romania acesta este un pret exorbitant, insa comparand rezultatele Google, situatia proiectului, rezultatele Tehnorati, nu cobor pretul in nici un fel.
Contractul de vanzare se va face intre firma sau persoana care cumpara si firma noastra S.C. Catalin Publishing S.R.L. [puteti verifica daca exista o baza de date online a Registrului Comertului].
Domeniul este cumparat de la TopHosting, deci mentinerea lui va va costa putin. Hosting-ul il mentin in baza unui contract pentru trei luni, dupa care cumparatorul trebuie sa gaseasca o solutie, ori sa plateasca un abonament mic, ori sa-si gaseasca un hosting mai bun.
Astept oferte preferabil pe catalin.zamfir [arond] bytepress.com - deoarece nu stiu cat timp am sa revin aici. Multumesc.

Răspunde cu citat