Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Vand BytePress.com

Antauri este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th December 2006
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit Vand BytePress.com

Vand domeniul si ce se afla pe bytepress . com - precum si legaturile contractuale ale acestuia [SplendidMedia ca Advertiser si Xclusiv Network ca ISP].

Serverul pe care se afla nu il vand, fiindca apartine Xclusiv Network Romania, insa domeniul si fiserele sale da. Site-ul este optimizat SEO, in ceea ce priveste structura [content first, "alt" attributes sau "title" atributes, title-uri de pagina in functie de continut, etc.]

Pretul minim este de: 10.000 euro.

Stiu ca poate pentru Romania acesta este un pret exorbitant, insa comparand rezultatele Google, situatia proiectului, rezultatele Tehnorati, nu cobor pretul in nici un fel.

Contractul de vanzare se va face intre firma sau persoana care cumpara si firma noastra S.C. Catalin Publishing S.R.L. [puteti verifica daca exista o baza de date online a Registrului Comertului].

Domeniul este cumparat de la TopHosting, deci mentinerea lui va va costa putin. Hosting-ul il mentin in baza unui contract pentru trei luni, dupa care cumparatorul trebuie sa gaseasca o solutie, ori sa plateasca un abonament mic, ori sa-si gaseasca un hosting mai bun.

Astept oferte preferabil pe catalin.zamfir [arond] bytepress.com - deoarece nu stiu cat timp am sa revin aici. Multumesc.

Bruzli este deconectat Administrator
    Reputatie:
    44
    Data înscrierii
    25th April 2005
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    47
    Posturi
    980
    Putere Rep
    44

Implicit

O mica descriere a site-ului? M-am uitat peste el si nu mi-am dat seama.

Ce venituri are? Numar de vizitatori? Conform Alexa nu prea ar fi.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Bruzli Vezi Post
    Ce venituri are? Numar de vizitatori? Conform Alexa nu prea ar fi.
    Subscriu. Dupa rank-ul Alexa, poate avea de la 50 pe zi la 500 pe zi.

Mai multe date!
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Antauri este deconectat Junior SeoPedia
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    16th December 2006
    Posturi
    10
    Putere Rep
    0

Implicit Ok, informatii

Bun:

500/zi, a cate 3/4 afisari de fiecare. O echipa de redactori buni si o lista de mailing la site-uri din domeniu [bluesnews, shacknews] cu aparitia articolelor va aduce minim 2.000 pe zi. Google Analytics si statistici pe care le voi inmana privat pot demonstra zilele de 2.000 pe zi, trafic targetat, venit din partea presei externe.

Venituri: din Google AdSense, cateva zeci de dolari pe luna, sau SplendidMedia unde asteptam inceperea campaniilor. Patronul BytePress va re-incheia contract cu advertiseri mentionati mai sus. Se ofera din partea Splendid 10euro/mia de afisari, pret destul de bun, e necesar doar staff-ul care sa mentina proiectul mai departe.

Descriere: publicatie electronica, axata pe IT&C, hardware/gaming, ofera o perspectiva unica asupra ultimelor lansari din domeniu, articole detaliate, exhaustive ale fiecarui produs in parte. Incoming links atat din blogosfera cat si din SEngines.

Modul WordPress modificat in spate, statistici private Mint - modul de phpAdsNew incorporat, webmail incorporat.

Cam atat. Mai mult de atat sunt informatii private discutate doar cu un potential cumparator. Nu vreau sume sau comentarii de batjocura.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. BytePress sau TheG33ks ?!
    De Antauri în forumul Domenii
    Răspunsuri: 3
    Ultimul Post: 19th January 2007, 10:16

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •