Vând site-ul de afiliere Reduceri Haine - LineSexy (pagerank 2) , domeniu înregistrat anual la hostico. Transferul se face gratuit !

Site-ul dispune la ora actuală de 33 de articole ( redactate de către un content writer). Datorită pluginului redirection, cel care va cumpăra site-ul va accesa pluginul și va schimba linkul de afiliat din linkurile de acolo, deci nu va trebui să stea să ia la mâna fiecare articol.

De asemenea, site-ul dispune de integrarea ”horoscopului” și se actualizează automat, fără a necesa intreținere.

Trafic: `nesemnificativ cum se poate vedea din t5 și gtop

Comisioane înregistrate 17.44 lei - campania mycloset.

Prețul este de fix 200€ , mai puțin ar însemna să-mi bat joc de munca mea. Se oferă, de asemenea în prețul de achiziție al site-ului și pagina de facebook cu 1865 like-uri. Site-ul este de vânzare exact așa cum este acum, nu se vinde separat tema de wordpress sau domeniul, ci doar la pachet.

Plata aș prefera prin transfer bancar, sau dacă nu se poate merge făcută și prin paypal.

De ce vând site-ul? Am o problemă medicală și am nevoie de suma de 200€ în perioada aceasta. Este un proiect drag mie și nu aș fi renunțaț la el dacă nu aș fi avut problemele actuale.

Oferta este valabilă până pe data de 1 februarie. Dacă nu se vinde până pe data de 1 februarie, site-ul nu mai este de vânzare !