Asa cum spune titlu, cedez domeniul caselemn.info gratuit, iar pentru cei care ma pot ajuta cu un link sau advertorial in domeniul turismului, il cedez impreuna cu site + webhosting (webhostingul doar catre utilizatori verzi) legat de domeniu, acesta expira pe 1 noiembrie, e cumparat prin edomenii.ro transferul e gratuit, trebuie doar sa il reinnoiti voi. nu m;am ocupat niciodata de acest site, am vrut eu sa fac mare "biznis" dar cand esti lenes ..mai bine stai culcat .. tema nu cred ca este una platita, e pusa de 2 ani, am impresia ca era gratuita in perioada aceea, dar pentru a fi totul ok, am un cont pe elegantthemes si putem sa adaugam orice tema de acolo pentru pastrarea integritatii noastre de utilizatori buni ai forumului ...

mai bine stai culcat .. tema nu cred ca este una platita, e pusa de 2 ani, am impresia ca era gratuita in perioada aceea, dar pentru a fi totul ok, am un cont pe elegantthemes si putem sa adaugam orice tema de acolo pentru pastrarea integritatii noastre de utilizatori buni ai forumului ...
Răspunde cu citat