un pm cu pagina te rog
un pm cu pagina te rog
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
astazi si maine, pret nou: 140 euro.
inca o pagina de 61.000. pe pagina nu s-a prea postat, practic trebuie sa o reinviati. plus ca e fan page. avand in vedere astea, cine vrea s-o cumpere o dau ieftin 85 euro, paypal.
![]()
vanduta.
Cand mai ai ceva pagini bune, cu potential pe afiliere... da-mi pm, am buget 150 euro.
Cam pe cand alte pagini?
o sa va anunt, momentan nu stiu cand voi avea alte pagini de vanzare.
o noua pagina de vanzare, ~10.600 fani. o descriere: pagina e una de sustinere pt un artist/vedeta romana ce trecea/trece prin probleme. (nu stiu sigur despre ce e vorba ca n-am tv). pagina e foarte activa daca se posteaza la subiect.
cateva recomandari: o recomand pt siteurile de stiri, articole. daca stiti cum sa explorati pagina la subiect, practic o sa aveti trafic destul pt 10k (se vede si mai sus). nu recomand si nu stiu cum vor reactiona fanii daca vor vedea alte stiri, poze, linkuri, etc. bineinteles, din partea mea o puteti folosi la orice.
pret: 60 euro paypal.
mai am o pagina de 9.992 fani, pagina de vedeta. o dau singura sau la pachet cu cea de sus (cea de sus e negociabila), accept si schimburi. astept propunerile/ofertele voastre.
![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)