Rezultate 1 la 2 din 2

Subiect: Vand site - nisa pariuri

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    29

Implicit Vand site - nisa pariuri

Vand site-ul pariem.net, nisa gambling. Il vand din motive personale, lipsa de timp si fonduri pentru a mai continua. De-a lungul timpului am cumparat articole si analize pentru el.

CONTENT

34 de analize de ~300 cuvinte - 100RON
    57 bilete ale zilei ~30-50 cuvinte - unele au si text scris, argumentarea alegerilor, altele doar biletul in sine - 70RON
    Urmatoarele 12 au fost 70RON:
    7 articole despre case de pariuri ~350-400cuvinte -
    2 strategii de pariuri explicate ~400-450 cuvinte
    3 articole generale(pariuri online/offline, informatii generale despre pariuri) ~300 cuvinte

Un total de 104 articole, in care sunt incluse si cateva advertoriale(vreo 3-4) si un articol general/prezentare site. IN total am platim in jur de 250RON pe articole.

LINKS

Conform opensiteexplorer domeniul are o autoritate de 21, page-34, 32 linking root domains cu 409 total links. Conform majesticseo am 40 referring domains cu 1288 links.
    Site-ul are 341 de pagini indexate.
    PR1

MONETIZARE

Am Google Adsense care mi-a produs cam 5euro, am vandut advertoriale si linkuri in jur de 200RON. Specific ca nu am cautat clienti, ei au venit prin formularul de contact. Posibil daca as fii postat cateva anunturi puteam strange mai mult. Nu am folosit afilierea pentru ca nu am inca 18 ani.

SOCIAL MEDIA

Am o pagina de facebook cu 750+ likeuri obtinute natural prin promovarea paginii pe grupuri speciale, un grup de 900+ persoane si un cont de facebook cu aproximativ 1000 de prieteni. In proportie de 90% toti sunt interesati de pariuri/au pariat cel putin o data.

Domeniul este la godaddy, deci transferul nu va fii o problema. Domeniul expira pe data 9/10/2013(10 septembrie). Domeniul a rankat foarte bine in special pe "biletul zilei" dar a scazut avand in vedere faptul ca nu am mai adus linkuri si nici content. Site-ul acum are in jur de 10 vizite pe zi, dar daca sunt activ pe facebook sunt sigur ca trece de 50. Cea mai buna zi: 570 unici(26 ianuarie).

http://pariem.net/statistici.pdf

As dori sa obtin undeva la 100E pe tot(domeniu, pagina de fb, grup, cont). Negociabil.

Popa Flavian este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    29
    Data înscrierii
    10th September 2010
    Locaţie
    Brăila
    Posturi
    336
    Putere Rep
    29

Implicit

Domeniul a fost reinnoit. De asemenea, rankeaza acum pe pozitia 57 pentru "biletul zilei".

Inca de vanzare!

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Vand site de pariuri
    De relansat în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 3rd March 2013, 13:20
  2. Vand site pariuri (ponturi365.net)
    De anuntul în forumul Website-uri
    Ultimul Post: 31st January 2013, 11:11
  3. vand link (nisa pariuri sportive online)
    De broski în forumul Link-uri/Bannere
    Răspunsuri: 1
    Ultimul Post: 25th January 2013, 17:26
  4. Vand site pariuri sportive
    De Serban Cristian în forumul Website-uri
    Ultimul Post: 28th May 2012, 17:47

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii