Se vinde urmatorul blog pe nisa IT:

Link: Windowsgeek.info
Vechime: Este online din data de 25 Ianuarie 2010
Continut si Design: 1011 articole, cam toate sunt unice pe el, au fost probleme de plagiat in trecut cand cineva a copiat o mare parte din articole, acum nu mai sunt probleme de genul. Tema este una cumparata de pe Theme-junkie.com si modificata in mare parte.
Blogul are 300 de like-uri (reali, cam putini deoarece s-a inceput mai tarziu cu facebook-ul si feed-ul) Si 364 de readers.
Traficul zilnic este undeva la 700-800 vizitatori pe zi (ma astept la o crestere in perioada ce urmeaza deoarece tocmai s-a terminat un pachet de articole cumparat de la Tony si pot sa spun ca in prima si a 2-a parte a avut urcari foarte ok pe cuvintele vizate tot odata cred ca va mai avea urcari astfel si traficul va creste)
Monetizare; Nu stiu exact cat face pe luna deoarece nu eu am contul adsense pe site, dar din cate mi-sa zis undeva la 20-25 euro(pe luna), asta un castig din adsense. Nu am folosit sisteme de afiliere sau orice alt sistem pe blog pana acum, iar advertoriale s-au dat destul de rar (va putati uita peste el).

Pretul am sa-l dau pe PM persoanelor interesate tot odata cu detaliile despre trafic si pozitionari asta daca sunt persoane cu adevarat interesate.