Doresc sa vand blogul Twinkie Blog , un blog cu vechime de un an si jumatate, pr1 si peste 230 de posturi unice. Blogul indexeaza foarte rapid articolele noi postate si le pozitioneaza bine in serps. Acolo unde cuvintele cheie sunt micute le pozitioneaza chiar in primele locuri la cautari, exemplu articolul: cum sa vinzi un site.
Domeniul este cumparat cu plata anuala, la transfer voi oferi contul de unde este inregistrat, sau vom incerca sa-l transferam pe contul dvs. Este luat de la quality-host.ro si se poate trece imediat la plata pe viata achitand taxa de transfer impusa de rotld.
Blogul se poate folosi foarte bine pentru vanzare de linkuri si advertoriale, dar si pentru promovarea proiectelor proprii. Eu mai mult in acest scop l-am folosit si in momentul de fata nu mai am nevoie. Incerc sa ma descotorosesc de toate proiectele din online intrucat noua ocupatie nu imi permite sa am acces la web asa cum mi-as dori.
Nu am un pret fix, desi am o cifra conturata in minte. Este vorba de minimum 100 de euro. Sunt 230 de articole, din care minimum 100 sunt destul de ok, adica articole fara linkuri externe. In ultimele luni de zile s-au postat numai articole de calitate, de peste 300 de cuvinte.
Orice alte detalii le discutam in privat.
Multumesc frumos!

Răspunde cu citat

.. Asa sunteti voi invatati sa faceti afaceri ?! ..