De curand am hotarat impreuna cu asociatul meu David sa scoatem la vanzare unul din siteuriile pentru care am lucrat destul de intens si am pus pasiune.
Este vorba despre Hoinareala.ro - pentru oameni deschisi la minte , un portal de informatii despre activitati sportive, obiective turistice si alte activitati pentru timpul liber.
In cele ce urmeaza va voi face o scurta prezentare cu ceea ce va oferim in pachetul de vanzare:
Pachetul curpinde:
-domeniul hoinareala.ro
-scriptul cu design, un comparator de preturi (gen price.ro) si panoul de administrare
-cont facebook (peste 1000 de fani reali, veniti singuri si nu prin diverse metode neortodoxe), cont twitter si cont youtube.
Precizam faptul ca domeniul are un pagerank 3 , o vechime de 4 ani (pe 13 mai implineste 4 ani de la inregistrare) si cuprinde printre altele urmatoarele:
Balti de pescuit - sunt in jur de 750 de bati de pescuit cu informatii extrem de detaliate
Partii - sunt pana in 100 de partii de ski cu informatii complete
Terenuri de fotbal pe sintetic - cam 100 de terenuri din tara cu informatii detaliate
Utile - sunt vreo 400 de locuri de genul locuri de inchirieri biciclete, bazine de inot etc.
Obiective turistice - sunt vreo 200 de obiective turistice, fiecare cu textul de prezentare de 1-2 pagini
Activitati outdoor - sunt vreo 250 de firme care ofera activitati outdoor, pe care le-am contactat personal si le-am cerut voie sa fie pe site.
De asemenea siteul are si cateva aparitii de marca, precum aparitia in articole scrise de Adevarul, Realitatea, etc.
SCRIITORII
Vaporașul îi va plimba pe copii | REALITATEA .NET
Teatrul Național, păzit de Domnul Goe, Cetățeanul Turmentat și Nae Cațavencu
Laszlo Borbely nu vede care e problema cu Ținutul Secuiesc. "Îl ducem undeva?" | RTV.net | Romania TV
Pârtie, trece barca! -roNautiq
Rafting, caiac si canoe la Mures Marathon | Blog ProAlpin.ro
Am fost parteneri media la vreo 5 evenimente de outdoor sau studentesti, dintre care unul cu Radio 21 si ne-a prezentat si la radio, altul cu RegieLive sau Studentie.ro. Se poate usor sa te bagi ca partener media, cei cu care am colaborat au fost foarte multumiti ca i-am pus pe Hoinareala pt ca e un site pentru tineri putin mai diferit.
Am atasat si un printscreen cu bannere de sustinere sau de schimburi ce se gasesc in cadrul scriptului. Pentru cei interesati avem si o lista de printscreenuri cu toate informatiile necesare din panoul de administrare. Colegul meu David le-a pregatit pe fiecare in parte.
Parteneriate au fost cu cateva firme din domeniu cu care am vorbit si se pot face cu multi din ei tot felul de intelegeri, oamenii sunt deschisi la astfel de lucruri. Am si o lista cu adresele lor de mail pentru mass pentru cel care preia.
Sunt multi care ne-au pus ca parteneri, gen:
NEXUS PAINTBALL SIBIU - echipament complet, team building, vanzare magazin online, adrenalina, cel mai bun pret, teambuilding
CITYPAINTBALL - CityPaintball
Outdoor Experience - rafting, kayak, canoe romania - Parteneri
Traficul este destul de mic aproximativ 300 unici/zi (87% din google), el avand cam 700 unici pe zi in momentul in care adaugam articole. Mentionez faptul ca nu a fost facut SEO offpage aproape deloc pentru el.
Bugetul care il aveam alocat pentru SEO s-a cheltuit pentru altceva, si asa am ramas fara bani de promovare si suntem nevoiti sa-l vindem.
Pretul siteului este de 2500 euro (primul venit primul servit). Mentionez ca am investit aproape 3000 euro doar in partea de programare, nemai punand la socoteala timpul stat pentru scris articole, descrieri, etc.
Pentru cei interesati, punem la dispozitie printscreenuri din analytics, printscreenuri cu panoul de administrare, si orice alte informatii necesare.
Mentionam ca nu l-am monetizat pana acum (doar putin pe partea ads google, unde face cam 15$ luna).
Ne puteti contacta la :
Telefon 0727.939.069
Email: dan.giuraniuc@gmail.com
YM: dan0dan9
PM
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
2300 euro !
--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")
2000 EURO , accept si variante (in special ma intereseaza siteuri de jocuri)

Răspunde cu citat