Rezultate 1 la 4 din 4

Subiect: Vand mobily.ro

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit Vand mobily.ro

Site: Mobily.ro
    Pr: 2
    Monetizare: Nu

Data activarii Domeniu Scadenta Pret Status
    19/08/2011 mobily.ro 18/08/2021 0.00 RON Activ

Domeniul este luat pe viata. Vizite are vreo 25-30 pe zi, insa nu m-am ocupat de el.

Initial am vrut sa fie un site cu noutati din domeniul telefoniei mobile non profit, insa din pacate timpul nu mi-a mai permis sa-l dezvolt. Nu vreau sa ma imbogatesc de pe urma lui cum nici nu sunt obligat ori foarte hotarat sa-l vand. Daca primesc o oferta ok pe el il vand, daca nu, il opresc.

Sunt dispus sa-l las si pentru experimente. In sensul in care un optimizator cu experienta vrea sa concretizeze o anumita metoda o poate face pe acest domeniu/site.
    Insa doar daca utilzatorul este unul de incredere si cu experienta in domeniu si daca metoda este white hat si nu poate afecta in vreun fel.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

Eu nu inteleg cum faceti cand alegeti brandul si domeniul de activitate al unui site. Stati voi asa si va ganditi cum sa iasa mai prost?

Mobily e se pare brandul unei companii mari de telecomunicatii din Arabia Saudita si ma indoiesc sa fi ales aia numele dupa ce ai cumparat tu domeniul. Pe langa asta in cautari google pe "mobily" esti pe 3 pentru ca iti sta in coaste brandul arabilor si o pagina de wikipedia scrisa tot pt asta.

Ai 15 articole? Nu cred ca-s atatea in total dar vrei bani pe un proiect care defapt nu aduce nimic, ba mai rau e deja incurcat in alte chestii.

Eu doar o intrebare am: cum poti vinde asemenea ...chestie?

Kaa
    Kaa este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    34
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Bucuresti
    Posturi
    427
    Putere Rep
    34

Implicit

Nu imi sta nimeni in coaste, stai linistit. Pe langa faptul ca aia vizeaza alta piata si eu alta piata, mai sunt si nise diferite. Asta sa nu mai spun ca domeniul nu este deloc promovat.
    Pentru mine nici conteaza daca sunt pe locul 15 sau 1 pe numele domeniului, ma intereseaza sa-mi intre in functie de subiecte.

Articolele ce legatura au? Am zis undeva ca vand siteul pentru continut? Nici macar de bani nu am specificat nimic, poate il vand pe muraturi, sau si cu asta ai ceva impotriva?

Veziti domne de treaba ta ca aici nu esti la piata sa-mi dai cu marfa-n cap, nu te-a indreptat nimeni nimic, daca vrei sa cumperi bine, daca nu, nu.
    Nu fac bisnita cu domenii sa ma intereseze astfel de lucruri, deci te rog sa nu insisti.

Marius Morariu este deconectat Membru SeoPedia
    Reputatie:
    47
    Data înscrierii
    29th September 2011
    Posturi
    759
    Putere Rep
    47

Implicit

La piata te crezi tu probabil venind cu atitudinea asta de mexican. Sunt observatii din partea unui potential cumparator deci ma gandesc ca am tot dreptul sa le fac. Ca tie nu-it convin asta e alta treaba si se poate rezolva schimbandu-ti atitudinea si indreptand problemele pe care le ai.

Nu fi idiot ca nu te-am injurat personal, dar probabil nu mai e mult nici pana acolo

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •