Salutare,

Asa cum am promis aici, revin cu o oferta pentru cei care vor sa faca bani din afiliere.

Vand site-ul paltoanedama.eu, monetizat prin 2parale si intr-o oarecare masura cu adsense. Ideal si pentru promovarea unui magazin care are si produse pe aceasta nisa.

Pe google se afla pe:

2 - paltoane dama
3 - palton dama
1 - paltoane dama ieftine / 1 - paltoane ieftine dama / 1 - palton dama ieftin
1 - paltoane ieftine
6 - paltoane 2012
7 - paltoane de dama
9 - paltoane femei

Am notat cele mai importante cautari care mi-au adus in ultimele luni trafic. In perioada de varf a avut putin peste 3.000 de vizitatori/luna, dar asta tinand cont ca pana acum a fost pe locul 9 la cautarea principala. Acum este pe 2, iar cu inca putina promovare poate ajunge pe 1, lucru care ar face ca traficul sa fie mult mai mare.

Din pacate nu l-am adaugat in contul 2parale ca sa va spun si cate vanzari realizeaza pe luna.

Trebuie sa mai mentionez ca nu este un simplu site de afiliere, este un site cu toate descrierile unice, produse adaugate manual si o structura seo ok.

Pret: 180 lei, desi cred ca atat valoreaza doar munca depusa de mine pentru adaugarea continului. Avand in vedere ca vreau sa vand incet, incet proiectele de pe .ro si sa ma concetrez mai mult pe cele din afara, pretul actual se poate considera o oferta.

Astept PM de la cei interesati. Multumesc!