Rezultate 1 la 7 din 7

Subiect: Vand site filme ( continut,trailer,distributie )

Afișare hibrid

Guess Who este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit Vand site filme ( continut,trailer,distributie )

Site-ul are PR1 si pe 19 dupa cum stiti a avut loc mici schimbari in algoritm si site-ul a fost vazut foarte bine avand un record pe data de 22.01.2012 de 5,330 vizite unice, 19,268 Pageviews. Avand un bouce rate de 42% si 91% vizitatori trafic din google, 5.88% trafic direct, 3.22 referrel, datele fiind dupa data de 27 decembrie pana pe 27 ianuarie.

Site-ul are continut unic, descriere cuprinsa intre 100/300 cuvinte, trailer film si distributie, dar si posibilitatea de a sti daca subtitrarea a aparut pe internet sau nu.

- Medie in timpul saptamanii de 3000-3500 vizite/unice , iar in weend sare de 4500-5000.

Informatii mai in detaliu despre site le veti primi prin PM.

Netul este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    49
    Data înscrierii
    5th January 2006
    Locaţie
    Iasi
    Vârstă
    47
    Posturi
    1.068
    Putere Rep
    49

Implicit

Parca mai aveai deshis un topic legat de acest site, care are continut ilegal.
    Plus ca incarca flagrant TOS de la Google AdSense (floating ad, ce ramane in mijlocul paginii deasupra continutului, fara posibilitate de a-l inchide)

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Numai exista acel floating ad , a fost pus pentru a creste view-urile la ads-uri a unui prieten, aste referitor la acel site.

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

@netul TOS-ul ca TOS-ul, dar ce ne facem cu legislatia?
    Guess WHO, vezi te rog frumos (ca informatie) punctul 10 de aici: http://www.economie.ro/bani-pe-internet/
    Trailerele sunt si ele protejate de drepturi de proprietate. Deci faptul ca ai teasere/trailere nu inseamna neaparat ca siteul e si legal.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Aici nu e adevarat, cel putin din experienta personala am observat un site ( il pot da pe privat ) care are de peste un an adsense pe el si site-ul cuprinde exact asa ( descriere, trailer, distributie, premiera ) si nu a fost banat google niciodata si avea 5000+ vizite si o groaza de baieti care i-au trimis raportari la adsense.
    Toate ca toate, dar pana la urma am ajuns chiar asa pusnici ? Nici macar un trailer nu avem voie ?

Emil este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    33
    Data înscrierii
    15th October 2010
    Locaţie
    Brussels
    Posturi
    604
    Putere Rep
    33

Implicit

Guess, adauga te rog un @ ca nu ma prind daca vb. cu mine sau cu Netul cu prima chestie.
    La numarul 2, singura varianta safe si eleganta e sa iei trailerul ca embed din stream-ul de Youtube al providerului de continut.
    Acum iti dai seama ca practic tu monetizezi un continut care nu iti apartine (daca il hostezi local).
    Practic cred ca cel mai in masura sa iti explice monetizarea pe continut video este Nic, insa eu acum insa suflu si in iaurt, ca m-am ars o data si incerc sa iti impartasesc din experienta mea.
    "Wire telegraph is a kind of a very, very long cat. You pull his tail in New York and his head is meowing in Los Angeles." Albert Einstein

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th January 2011
    Locaţie
    Romanian, Constanta
    Vârstă
    36
    Posturi
    526
    Putere Rep
    0

Implicit

Aici nu e adevarat, cel putin din experienta personala am observat un site ( il pot da pe privat ) care are de peste un an adsense pe el si site-ul cuprinde exact asa ( descriere, trailer, distributie, premiera ) si nu a fost banat google niciodata si avea 5000+ vizite si o groaza de baieti care i-au trimis raportari la adsense.
    Aici vorbeam cu tine Emil, lui Netul i-am raspuns.
    Esti constient ca folosesc embedul luat dupa Youtube, Cinemagia sau Dailymotion.com, nu hostez nimic local.
    Emil mersi de sfat, dar eu numai am timp sa ma ocup de modificari si sa adaug continut, nu am timp.

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 17th January 2012, 13:39
  2. Vand site filme online
    De Bogdan Anghelina în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 4
    Ultimul Post: 21st July 2011, 12:57
  3. vand site de filme online PR 4`
    De Chivu Mihai în forumul Website-uri
    Răspunsuri: 0
    Ultimul Post: 10th July 2011, 08:29
  4. Vand site Filme