Vand morti.ro pret unic
Vand morti.ro pret unic
Deci vinzi http://?????.ro sau vinzi "pret unic"??
Sincer... habar nu am cat ar costa un domeniu de genul asta si nici nu stiu de unde te-ai inspirat cand l-ai achizitionat.
Am intrat sa vad despre ce e vorba... suna prea morbid... mi-era sincer frica sa intru pe site.... acolo nu e char asa rau... persoane(personalitati) care au decedat ba am gasit o stire in care una se trezea din morti.![]()
Contentul e ok... titlul insa nu mi se pare potrivit.
Am fost total offtopic... dar daca tot am intrat nu am putut sa tin in mine. moderatorii pot sterge postul meu.
Si on topic.. de curiozitate: cam la cat te gandesti ca ar face? Poate ca unii ar cumpara contentul si si-ar cumpara un alt domeniu... nush... mie nu imi suna bine domeniul ... desi ai avea un avantaj la nenea google pentru cautarea dupa cuvintul "morti".
Vad ca daca cauti "morti" pe google te ia cinemagiaCe stie si google asta!!!
Pune si un pret axproximativ, cat ceri pe el? Ca sa putem sa ne facem si noi o parere
E sinistra ideea acestui site. Mai bine trimite ioferta unei firme de servicii funerare,acolo este potrivit acest domain .
5 euro ofer. Ofera cineva mai mult?
6 usd
10 euro![]()
11 euro![]()
15 euro
Directory Submitter - soft de inscriere in 4500 de directoare straine si 1025 romanesti
Anunturi - soft de inscriere in 500 de siteuri de anunturi
15,5
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)