Sincer acum, ce faci tu devine: AL NAIBII DE ENERVANT.
Pe cuvant de onoare iti spun ca nu am nimic cu tine, cu ce vinzi sau ce ce servicii prestezi. Totusi, vad ca nu se sesizeaza nimeni de spamul pe care il faci in zeci de thread-uri in care vinzi si oferi servicii. Numai aici, din 26 de posturi 22 sunt ale tale. Ca sa nu mai vorbim de ultimele 6 up-uri consecutive. Sunt de parere ca un administrator ar trebui sa ia masuri in privinta asta. Nu stiu daca cineva e dispus sa suporte astfel de comportament.

--- Later Edit --- (ca mi-a fost lene sa apas "Edit")

Citat din "Regulamentul comunitatii SeoPedia", ca sa nu spui ca vorbesc aiurea si ca fac spam:
21. Bump-uri Nu sunt permise bump-urile in scopul promovarii unor produse sau servicii.

Detinatorii de portofolii de domenii/site-uri au voie sa creeze un singur thread in sectiunea marketplace in care sa isi prezinte portofoliul. In caz ca se fac modificari privind structura portofoliului (schimbare de pret, adaugare domenii/site-uri, etc..), primul post trebuie editat si actualizat.
Doar pentru astfel de threaduri, se permite un bump comercial la fiecare 30 zile, in scopul actualizarii portofoliului.