Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul
Rezultate 1 la 10 din 18

Subiect: vand comandaproduseavon.com

Afișare hibrid

Empire este deconectat Banned
    Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit vand comandaproduseavon.com

Vand siteul comandaproduseavon.com PR2
    - pozitia 1 la "comanda produse avon"
    - pozitia 10 la "comanda produse oriflame" (vedeti mai jos motivul)

Inregistrat la Godaddy,
    Created on: 16-Feb-10
    Expires on: 16-Feb-12

Am dat 50 euro numai pe domeniu, in banii astia eu va dau si scriptul, un prestashop 1.4 cu o tema modificata. Eventual va pot invata si cum sa-l folositi daca nu ati mai avut contact cu el.

Motivul pentru are il vand: i l-am luat surorii mele, care e reprezentat avon, oriflame, etc. Fata a bagat cateva mii de produse in stoc (avea avon, oriflame, lifecare, amway) pe parcursul mai multor luni cand era ea libera, iar acum o saptamana le-a sters pe toate in 5 secunde. Incerca sa stearga niste produse si a sters in schimb categoriile cu toate produsele din ele. Cred ca din cauza ca inca mai are rezolutia la monitor 800x600 si se orienteaza greu in panoul de administrare.
    In conditiile astea o inteleg, nici eu n-as mai avea rabdare cu siteul . Asa ca am ramas cu el pe cap, eu nu am timp sa vand produse avon.

pm daca sunteti interesati sau mai aveti nevoie de detalii.

Serban Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

fir-ar sa fie, si nu avea backup pe hosting?
    Nu stiu daca realizezi... dar sunt fix 36 de cautari lunare pentru [comanda produse avon], locul 1 nu are absolut nici o relevanta.

Cristian Mezei este deconectat Administrator
    Reputatie:
    65
    Data înscrierii
    20th February 2005
    Locaţie
    Everywhere
    Posturi
    6.975
    Putere Rep
    65

Implicit

Citat Postat în original de Kidu Vezi Post
    dar sunt fix 36 de cautari lunare pentru [comanda produse avon], locul 1 nu are absolut nici o relevanta.
    Daca vinzi un produs cu 200% markup, pret mare si rata de conversie buna, e de ajuns sa fie 1 vizitator pe luna. Ca idee doar. De-aia sunt unele niste foarte cautate.
    Co-founder of Deepstash. Tech lover. Dinosaur. Dad. Chef.

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

Citat Postat în original de Cristian Mezei Vezi Post
    Daca vinzi un produs cu 200% markup, pret mare si rata de conversie buna, e de ajuns sa fie 1 vizitator pe luna. Ca idee doar. De-aia sunt unele niste foarte cautate.
    vorbim de avon Cristian nu de tehnologie de nisa

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Face hostul backup si la baza de date?! Daca il luati careva pot sa le dau un telefon si va dau si baza de date in caz ca mai au acel backup.
    Oricum, eu nu incerc sa va "vand" domeniul, altfel imi dadeam interesul sa infloresc datele.
    Ideea e ca sor'mea nu il mai vrea, eu nu mai vreau s-o am pe ea pe cap, si - daca va uitati la fata mea - eu n-o sa vand cosmetice tare repede.
    Acu', Kidu poate crede ca mint si eu am cumparat domeniul ca a devin reprezentat avon si oriflame. Aveti dreptul sa credeti ce vreti.

N-am zis nicaieri ca maine o sa scoateti bani din siteul asta. Dar de la [comanda produse avon] la [produse avon] zic eu ca nu e chiar un pas atat de mare, se poate ajunge cu putina munca.

Ramane la latitudinea voastra daca vedeti potential in el si merita banii pe care ii cer.

Cristi U este deconectat Super Moderator
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    26th January 2008
    Locaţie
    Oradea
    Vârstă
    37
    Posturi
    3.172
    Putere Rep
    53

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    Face hostul backup si la baza de date?!
    Depinde de host, dar in principiu fac. Eu la shared stiu ca mi se facea o data pe saptamana. Partea proasta e ca ii o zi anume si daca nu te grabesti o sa-i faca un nou back-up la ce ai acuma pe site (deci la baza de date asta "updata" ci produsele lipsa).

Eu am patit o data sa cer restore... sa-mi puna ticket si pana sa raspunda s-a facut backup nou Ca-n filmele cu prosti. Asa ca mai bine te-ai grabi un pic.
    Mai dau cate-un sfat juridic aici, uneori chiar despre online. Nu-l rata! :) Vezi și sfaturi de nutritie.

lovelife este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    103
    Data înscrierii
    8th July 2006
    Locaţie
    Galati
    Vârstă
    49
    Posturi
    5.993
    Putere Rep
    103

Implicit

Citat Postat în original de Empire Vezi Post
    Face hostul backup si la baza de date?! Daca il luati careva pot sa le dau un telefon si va dau si baza de date in caz ca mai au acel backup.
    Majoritatea hosturilor au back-up la baza de date o data la 6, 12 sau 24 de ore, incearca la hosting, daca baza de date e OK sa vorbesc cu cineva daca e interesat sa ii dau sa se ocupe de produse, Prestashop stiu binisor si am si cea module cumparate pentru el, deci asta nu ar fi o problema
    Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama

Reputatie:
    0
    Data înscrierii
    14th December 2010
    Locaţie
    BM
    Vârstă
    42
    Posturi
    360
    Putere Rep
    0

Implicit

Citat Postat în original de lovelife Vezi Post
    Majoritatea hosturilor au back-up la baza de date o data la 6, 12 sau 24 de ore, incearca la hosting, daca baza de date e OK sa vorbesc cu cineva daca e interesat sa ii dau sa se ocupe de produse, Prestashop stiu binisor si am si cea module cumparate pentru el, deci asta nu ar fi o problema
    Tipul de la mxhost tocmai mi-a zis ca
    din pacate backup-urile nu le tinem numai 2 saptamani
    Produsele s-au sters de cel putin 4.

Marius Cristian este deconectat Ambasador
    Reputatie:
    53
    Data înscrierii
    14th January 2007
    Locaţie
    Bucuresti, Romania
    Posturi
    1.519
    Putere Rep
    53

Implicit

Insa un client venit poate realiza mai multe comenzi consective.
    Acesta mi se pare tipul de nisa in care un client "racolat" face cat 10, ca numar de comenzi, fata de altii obtinuti din siteuri de pe alte nise (sa zicem "aparate foto").

Reputatie:
    83
    Data înscrierii
    1st November 2007
    Locaţie
    Bucuresti
    Vârstă
    48
    Posturi
    4.328
    Putere Rep
    83

Implicit

oricum pretul este de bun simt, nu era problema, spuneam ca as fi incercat sa caut alte cuvinte cheie cu trafic mai mare avon related pentru siteul acesta.
    degeaba esti locul 1 daca ai o cautare in google pe zi, ce sperante sa am la vanzare, fie cu un ctr de 30%.

Pagina 1 din 2 12 UltimulUltimul

Informații subiect

Utilizatori care navighează în acest subiect

Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)

Thread-uri Similare

1. Răspunsuri: 6
    Ultimul Post: 21st January 2011, 18:09

Permisiuni postare

• Nu puteţi posta subiecte noi.
  • Nu puteţi răspunde la subiecte
  • Nu puteţi adăuga ataşamente
  • Nu puteţi modifica posturile proprii
  •