Sunt interesat de aceasta oferta de vanzare! As dori un pm daca se poate! Va multumesc frumos!
Andrei
Sunt interesat de aceasta oferta de vanzare! As dori un pm daca se poate! Va multumesc frumos!
Andrei
Nu există un mare talent, fără o mare voință (Honoré de Balzac)
Pm-uri trimise!
Trimite si mie detaliile te rog. Multumesc!
Astept si eu un mesaj privat cu detaliile. Mersi!
.
Trimite-mi si mie un pm cu detalii. preturi, linkuri etc.
Le vinzi si pe bucati?
Aici gasesti cel mai bun dictionar | Click aici pentru marturii nunta
Pm-uri trimise!
Site-urile sunt:
xjocuripentrucopii.com - Jocuri pentru copii
xjocuridegatit.com - Jocuri de gatit
xjocurinoi.com - Jocuri noi
xjocuribarbi.com - Jocuri barbi
xjocuribiliard.com - Jocuri biliard
xjocurigratis.com - Jocuri gratis
xjocuriminiclip.com - Jocuri miniclip
xjocuritari.com - Jocuri
xjocuricopii.com - Jocuri pentru copii
jocurionlain.com - Jocuri online
Le vand si la bucata, daca imi place oferta, dar preferabil la pachet. Deocamdata am o oferta de 6000 de euro, insa nu sunt multumit de ea. Astept pm cu alte oferte... cu site-ul/ site-urile dorite + suma oferita. Tin sa mentionez ca fiecare site are continut unic (cel mai bun site avand 2000 jocuri adaugate) , descrieri/ titluri/ keywords unice la jocuri (jocuri adaugate manual). Fiecare site are un design unic. In pachet mai sunt incluse si doua domenii. ro (joculetepentrucopii.ro / joculetedegatit.ro care sunt redirecte catre xjocuripentrucopii.com, respectiv xjocuridegatit.com).
Pentru a gasi clientul potrivit mai usor iti recomand sa oferi si urmatoarele informatii:
- per total cate jocuri sunt adaugate si cate au descriere originala
- costurile de intretinere a websiteurilor (ai zis doar ca produc ~800 lunar dar nu ai zis nimic despre cat costa sa adaugi zilnic jocuri cu descrieri originale), nu ai specificat daca catre siteuri vin linkuri cumparate de undeva si ar trebui platite in continuare, nu ai specificat daca s-au vandut linkuri catre alte siteuri pe o perioada mai lunga
Într-o zi, riscând, poți să rămâi fericit pentru toată viața !
Contează ce produci nu cine pretinzi a fi.
salut, vreau si eu PM cu ofertele, site-urile si preturi. MS
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)