Eu sunt de parere ca oamenii isi incearca norocul si atat. Nu cred ca au sperante sa vanda la pretul asta, nici macar la jumate.
Eu sunt de parere ca oamenii isi incearca norocul si atat. Nu cred ca au sperante sa vanda la pretul asta, nici macar la jumate.
Creștere putere, consum redus și optimizare software motor - servicii profesionale de chiptuning
depinde visul pe care il vinde
dar revin la un articol, pe care l-am scris si pe Twitter: http://onstartups.com/tabid/3339/bid...ing-Money.aspx
eu am toata aprecierea, imi place atitudinea lor de "think big"
Ultima modificare făcută de No_name; 24th March 2010 la 12:00.
Sunt niste chestii care nu se prea potrivesc in toata ecuatia aceasta dar... ma rog, fiecare are dreptul sa spere, sa viseze si sa inghita in sec dupa aceea...
Poate pentru piata americana un astfel de site ar avea pretul aceasta dar sa nu uitam ca totusi traim in Romania...
Eu inteleg de acolo, ca ei vor sa isi vanda afacerea catre americani, dar vor sa ramana in continuare sa lucreze la ea, sa se ocupe de dezvoltarea ei, dar cred ca au nevoie de capital american
Daca afacerea le merge bine, poate deveni o societate pe actiuni... ei sa ramana doar cu posturi de conducere in ea si americanii sa aiba actiunile si... restul.
trilulilu.ro nu a facut la fel?
I don't know much...
Dar si numarul de vizitatori este unflat, trafic.ro spune ca maxim a fost 10.500 pe zi, iar ei spun mediu 13.000
Site-ul meu este un pic in spatele lor, la trafic, asta ar insemna ca daca as cere o vila in Bucuresti pentru el ar fi un chilipir?
Nu ma pricep la SEO dar ma bag in seama
din cate putem sa ne dam seama traficul este "Google Analytics Veirified"
Aberant... sincer![]()
Momentan este/sunt 1 utilizator(i) care navighează în acest subiect. (0 membrii și 1 vizitatori)